Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golul lui Octavian Popescu, sub lupa experţilor Orange Sport: ”Este o lovire excepţională. E de predat biomecanica mingii, după execuţia asta. Te unge pe suflet!” EXCLUSIV

Golul lui Octavian Popescu, sub lupa experţilor Orange Sport: ”Este o lovire excepţională. E de predat biomecanica mingii, după execuţia asta. Te unge pe suflet!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia FCU Craiova, scor 2-0, într-un meci al etapei a 18-a din Superligă.

FCSB a deschis scorul la Craiova prin Octavian Popescu, care a înscris în minutul 4 cu un şut de la distanţă. Golul al doilea al bucureştenilor a venit în minutul 26, după ce a marcat Dawa. FCSB a ajuns la a şasea victorie în ultimele şapte etape şi se află pe locul 6 în campionat, cu 26 de puncte. FCU Craiova este pe locul 15, cu 16 puncte.

Octavian Popescu pare că şi-a intrat din nou în formă. După reuşita cu Rapid, jucătorul a avut o super execuţie în meciul din Bănie. Experţii Orange Sport au fost fascinaţi de execuţia decarului de la FCSB. 

Panduru a analizat lovitura lui Popescu şi a măturisit că poziţia este una foarte grea de unde a lovit mingea. Andrei Vochin a spus că se poate preda biomecanica mingii după şutul reuşit de Octavian Popescu. 

”Este o lovire excepţională. E de predat biomecanica mingii, după execuţia asta. Te unge pe suflet!” 

”Nu ai ce să comentezi. Este o lovire excepţională. E clar că are şi puţin noroc. Mingea este respinsă şi deviată de un adversar. Nu ştiu dacă era gol, dar parcă nici nu mai contează. Îl lăsăm aşa. Cum loveşte mingea este din cale afară de frumos. 

Nu vezi toată ziua lovire, cu piciorul, şiret întins, frumos. Poziţie foarte grea. El dă din prima. Foarte bine lovită mingea. Aici vezi şut frumos, sănătos. El mereu a ştiu să lovească mingea bine. E şi grea execuţia astta. Dacă nu ştii să dai... nu e vorba de încredere. Trebuie să îşi găsească poziţie la minge”, a spus Basarab Panduru, la finalul meciului. 

”E de predat biomecanica mingii, după această execuţie, adică poziţia tălpii întinse. Sunt unii antrenori care nici nu pot explica treaba. Să dai la poartă cu talpa întinsă. Ei au uitat. Antrenorii mai bătrâni ştiu, dar acum nu mai vezi lucrurile esenţiale. Octavian Popescu a demonstrat că ştie lucrurile astea. Te unge pe suflet o astfel de xecuţie, după ce vezi zeci de jucători că se trezesc să tragă de la 25 de metri şi dărâmă chestii pe la stadion”, a spus Andrei Vochin, la finalul meciului. 

A fost al doilea gol marcat de jucătorul de 19 ani în actualul sezon al Ligii 1, după cel cu Rapid, din etapa precedentă. A reuşit şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-superligă 

viewscnt
Articole similare