Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Granada a produs o surpriză uriaşă pe Camp Nou şi a bătut-o pe FC Barcelona. Final incendiar de sezon în La Liga VIDEO

Granada a produs o surpriză uriaşă pe Camp Nou şi a bătut-o pe FC Barcelona. Final incendiar de sezon în La Liga VIDEOgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Surpriză de proporţii în Spania. Barcelona a pierdut acasă cu Granada, iar finalul de sezon, în direct pe canaleleTelekom Sport, va fi unul incendiar.

Barcelona avea nevoie de un succes în restanţa cu Granada pentru a urca pe primul loc şi pentru a deveni principala favorită la câştigarea titlului. Iar în prima repriză catalanii au fost în grafic. Messi a deschis scorul după o combinaţie superbă cu Griezmann. Argentinianul a ajuns la cota 26 în acest campionat, dintre care 19 reuşite au venit în acest an calendaristic.

Acelaşi Messi putea să ducă scorul la 2-0, dar portarul Granadei a deviat salvator. Imediat după reluare, Griezmann a avut şi el şansa să înscrie, dar nu a făcut-o, iar catalanii aveau să regrete. Machis a egalat pentru andaluzi după o oră de joc. Lovitura de graţie pentru Barca a venit din partea unui jucător care a împlinit 39 de ani acum o săptămână.

Jorge Molina a stabilit scorul final şi a aruncat în aer sfârşitul de campionat din Spania. Cu câte cinci meciuri rămase de jucat, primele patru clasate din Spania sunt înghesuite în doar trei puncte şi au şanse la titlu.

 

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare