Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep n-are de gând să-şi ia antrenor, dar are un plan interesant. Simona se va antrena la academia la care se pregăteşte Serena Williams

Halep n-are de gând să-şi ia antrenor, dar are un plan interesant. Simona se va antrena la academia la care se pregăteşte Serena Williams

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep se va pregăti al Academia Patrick Mouratoglou după ce a renunţat la colaborările cu Adrian Marcu şi Daniel Dobre.

Fostul lider mondial urmează să participe la turneele din Dubai şi Doha şi a ales să nu beneficieze în această perioadă de serviciile unui antrenor.

Simona Halep a renunţat după Australian Open la serviciile lui Adrian Marcu şi Daniel Dobre şi spune că n-a fost interesată să-şi caute un alt antrenor.

Planul Simonei Halep. Se va pregăti la academia antrenorului Serenei Williams

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep a decis să meargă fără antrenor la turnee. Cea mai valoroasă jucătoare de tenis din România a refuzat să explice motivele pentru care a renunţat la Adrian Marcu şi Daniel Dobre, dar spune că are suficientă experienţă încât să se descurce singură.

În schimb, spune că la turneele de la Dubai şi Doha va beneficia de ajutorul unui sparring partner de la academia lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams.

De altfel, Simona Halep susţine că, după cele două turnee din zona arabă, se va antrena la academia Mouratoglou, cum de altfel o fac multe jucătoare de tenis din circuitul WTA.

”Aceste două turnee (n.r. Dubai şi Doha) îmi plac şi sper să fac şi treabă bună. (De ce s-a încheiat acea colaborare cu antrenorii tăi?) Nu obişnuiesc să-mi discut deciziile. Domnul Marcu ştie, domnul Dobre ştie de ce am luat această decizie şi este suficient.

(Ai căutat un alt antrenor?) Nu am căutat şi... dacă nu am căutat, nu am găsit. Am un sparring de la Academia Mouratoglou, o să vină cu mine la turneele acestea, să ne cunoaştem şi după aceea o să văd ce am de făcut.

Am fost în 2013, la sfârşit de an, 2014 la început în această situaţie şi a fost OK. Eu creed că am mai multă experienţă ca atunci şi o să-mi fie bine. Acum om vedea.

(După aceste turnee vei merge la academie să te pregăteşti?) Aşa am în plan. Vreau să văd cum voi termina aceste două turnee, mă întorc un pic acasă, apoi în plan este să merg acolo la academie. Nu am fost niciodată şi chiar îmi doresc.

(E o provocare?) Da, este o nouă experienţă, o provocare şi un lucru pozitiv din punctul meu de vedere, chiar sunt entuziasmată. Vom vedea ce va ieşi. Nu am nici o presiune din niciun punct de vedere.

(Te poţi întâlni cu Serena acolo?) Da, pentru că acolo se antrenează, iar Patrick este antrenorul ei.

(Ce te-a determinat să-i alegi pe ei?) Nimic. Aşa am simţit după ce am încheiat colaborarea cu antrenorii din România, am simţit că următorul pas trebuie să-l fac spre internaţional şi m-am gândit la Academia Mouratoglou, pentru că mulţi jucători de top sunt acolo şi am înţeles că este o atmosferă foarte plăcută”, a spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare