You are here:

Harry Kane a stabilit un record prin golul marcat în poarta Olandei! Superstarul Angliei a intrat în istoria EURO

Harry Kane a stabilit un record prin golul marcat în poarta Olandei! Superstarul Angliei a intrat în istoria EURO

EURO

Comentarii

Anglia a învins-o pe Olanda, scor 2-1, şi s-a calificat în finala EURO 2024.

Harry Kane a stabilit un nou record după Olanda - Anglia

În finala de duminică, naţionala Angliei o va întâlni pe Spania. Harry Kane a fost decisiv şi în semifinala cu Olanda. Atacantul de la Bayern Munchen a reuşit să înscrie golul egalizator şi a adus-o înapoi în joc pe formaţia lui Gareth Southgate, după ce Xavi Simons deschisese scorul.

Graţie golului reuşit din penalty, Harry Kane a devenit primul fotbalist din istorie care înscrie 6 goluri în fazele eliminatorii ale Campionatelor Europene, devansându-l astfel pe Antoine Griezmann. Cei doi erau la egalitate înainte de meciul Anglia - Olanda, cu 5 reuşite pentru fiecare.

Golul lui Kane a fost unul controversat însă, având în vedere faza penalty-ului obţinut tot de el. Centralul Felix Zwayer, cu ajutorul sistemului VAR, a dictat lovitură de la 11 metri după un contact între golgheterul Angliei şi Dumfries, fundaşul Olandei.

Carragher a spus doar două cuvinte despre penalty-ul primit de Anglia cu Olanda şi a uimit! Verdict neaşteptat în semifinala EURO 2024

 Fostul fotbalist important al Angliei, Jamie Carragher (46 de ani), a oferit un verdict surprinzător din poziţia sa de expert, în privinţa penalty-ului primit de naţionala lui Gareth Southgate, în semifinala de EURO 2024 cu Ţările de Jos.

 Experimentatul Jamie Carragher a intervenit imediat şi părerea sa a fost că lovitura de pedeapsă a fost acordată greşit: "Niciodată penalty!", a transmis fostul fundaş engelez care acum activează ca expert. 

Afla mai multe despre: harry kaneangliaeuro 

viewscnt
Articole similare