Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam, verdict dur după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Nu-l văd să facă diferenţa, ciorbă reîncălzită!”

Helmut Duckadam, verdict dur după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Nu-l văd să facă diferenţa, ciorbă reîncălzită!”

FCSB

Comentarii

Transferul lui Vlad Chiricheş (33 de ani) la FCSB nu l-a impresionat pe Helmut Duckadam.

Helmut Duckadam, verdict dur după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Nu-l văd să facă diferenţa, ciorbă reîncălzită!”

Fostul goalkeeper nu consideră că mutarea va fi una câştigătoare pentru FCSB, dată fiind lipsa minutelor jucate în cazul lui Vlad Chiricheş. Ba mai mult, Duckadam crede că Gigi Becali s-a grăbit când a renunţat la Joonas Tamm.

„CV-uri impresionante atât pentru Chiricheş, cât şi pentru cel de la Cluj (n.r. Yevhen Konoplyanka). Dar, doar CV-ul, deocamdată, să-i vedem cum joacă, pentru că eu am preluat această vorbă a lui Mihai Stoica cu ciorba reîncălzită.

Cred că este o ambiţie a domnului Becali să-l ia pe Vlad Chiricheş, chiar dacă îl costă, il arde puţin la buzunare. Mai departe, nu ştiu, pentru că nu-l văd pe Vlad Chiricheş să facă diferenţa. Eu m-aş bucura să nu se accidenteze şi să joace.

Dar nu sunt neapărat dat pe spate cu acest transfer, pentru că ai avut un Tamm acolo, la care ai renunţat pentru două-trei mii de euro câte trebuia să-i mai dai la salariu. Îl aduci pe Vlad Chiricheş care nu prea a mai jucat”, a declarat Helmut Duckadam pentru Playsport.

Transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB, subiect de contre: „Pentru ce funcţie l-a luat?” vs. „E cel mai important transfer din România!” | EXCLUSIV

Vlad Chiricheş (33 de ani) a semnat cu FCSB şi revine în Superligă după mai multe experienţe în străinătate.

Bogdan Cosmescu şi Florin Lovin au avut opinii diferite în ceea ce priveşte revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB. Internaţionalul român a fost adus de Gigi Becali pentru obiective importante: câştigarea titlului şi calificarea în grupele UEFA Champions League. Comentatorul Orange Sport a fost mirat de realizarea acestui transfer, în timp ce fostul fotbalist i-a felicitat pe cei de la FCSB.

Bogdan Cosmescu: „Eu am un amic care are o întrebare foarte bună. Pe ce funcţie îl ia FCSB pe Chiricheş? Are 33 de ani deja şi nu cred a bifat mai mult de 30% din meciuri la echipele la care a fost în ultimii 3 ani. Poate am avut impresia asta şi pentru că era mereu lovit când trebuia să vină la echipa naţională.”

Florin Lovin: „Pentru mine Chiricheş e cel mai important transfer din ultimii ani în România. A jucat în top 5 campionate din Europa, e un jucător cu CV impresionant, e căpitanul echipei naţionale, a jucat la Tottenham, Napoli.”

Afla mai multe despre: vlad chirichesfcsbhelmut duckadam 

viewscnt
Articole similare