Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt a refuzat să îl vândă pe Daniel Paraschiv. Reacţia atacantului

Hermannstadt a refuzat să îl vândă pe Daniel Paraschiv. Reacţia atacantului

Hermannstadt​

Comentarii

Daniel Paraschiv, atacantul-revelaţie din Liga 1, a primit un val de oferte în ultima perioadă.

Hermannstadt refuză ofertele pentru Daniel Paraschiv. Reacţia atacantului

După Bordeaux, Hapoel Beer Sheva s-a arătat interesată de Daniel Paraschiv. Hermannstadt a refuzat ofertele şi a dorit să îl păstreze pe atacant.

Paraschiv nu regretă că nu s-a concretizat transferul, însă admite că o mutare în Franţa, la Bordeaux, ar fi tentantă.

  • La ultima actualizare oferită de site-ul de specialitate Transfermarkt.com, la data de 21 decembrie 2022, Paraschiv valora 800.000 de euro, adică aproape dublu faţă de 30 septembrie, când era cotat la 450.000 de euro.

"Nu pot să zic că am fost trist (n.r - după ce Hermannstadt a refuzat oferta din Israel). Mă simt bine la Hermannstadt, chiar dacă acolo era financiar mai bine pentru mine. Mă simt foarte bine aici, iată că am prins şi echipa naţională şi sper să o ţin tot aşa. Încă n-am apucat să mă gândesc la asta (n.r - transferul în Israel) pentru că gândul meu a fost 100% la Hermannstadt şi nu am luat cu adevărat în considerare o mutare.

Nu vreau să mai stau foarte mult în România. Am deja 23 de ani, o să fac 24 şi sper să fac saltul într-un campionat puternic cât mai curând. La un club mare din România nu m-am gândit până acum. Cred că orice jucător ar vrea să se bată la campionat, la cupele europene, însă nu cred că e cazul să vorbim acum.

Bordeaux sună foarte bine. E o echipă de tradiţie din Europa unde au jucat jucători foarte mari: Papin, Zidane sau Gourcuff. Cu siguranţă ar fi un foarte mare pas în cariera mea. Însă, cum am zis, cât timp nu e oficial, eu sunt 100% aici.

Cred că e cam piperat preţul (n.r - 1,2 milioane de euro) pentru că, până la urmă, sunt un jucător din campionatul României, nu am demonstrat nimic deocamdată şi cu siguranţă este un preţ cam mare", a spus Daniel Paraschiv.

În acest sezon, Paraschiv are nouă goluri şi trei pase decisive în 22 de meciuri în toate competiţiile, în timp ce Mitrovic, în vârstă de 28 de ani, a marcat 11 goluri şi a livrat două pase decisive pentru Fulham, fiind al patrulea marcator din Premier League.

În noiembrie, Paraschiv a debutat şi la naţionala de seniori a României. Vârful lui Hermannstadt a marcat în victoria clară din amicalul cu Moldova, scor 5-0.

Fotbalistul din Superligă care aproape şi-a dublat cota în doar trei luni, comparat cu un star din Premier League: ”Îmi aminteşte de el” 

Afla mai multe despre: daniel paraschivhermannstadt 

viewscnt
Articole similare