Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt continuă panta descendentă din campionat. Liviu Ciobotariu: "Sunt dezamăgit, sunt supărat de rezultat"

Hermannstadt continuă panta descendentă din campionat. Liviu Ciobotariu: "Sunt dezamăgit, sunt supărat de rezultat"

Fotbal

Comentarii

Hermannstadt este tot mai aproape de coada clasamentului. Formaţia antrenată de Liviu Ciobotariu este penultima în Liga 1 cu numai 17 puncte după 20 de etape.

Botoşaniul a învis Hermannstadt pe teren propriu cu 1-0, înfrâgere cu care formaţia din Sibiu cade în clasament pe penultimul loc. Doar Poli Iaşi se mai află în urma sibienilor. Liviu Ciobotariu a fost fair play la finalul meciului recunoscând superioritatea gazdelor.

Liviu Ciobotariu: "Eu zic că e o victorie meritată a Botoşaniului, trebuie să recunosc. Am întâlnit o echipă cu multă mobilitate la mijlocul terenului, tehnici, cu jucători tehnici. Ne-au surprins în prima repriză de două, trei ori, însă în a doua repriză am mai echilibrat jocul. Am fost greori, am fost lenţi, în special pe faza de construcţie. Sunt dezamăgit, sunt supărat de rezultat, pentru că eu consider că, cu mai multă atenţie, puteam să obţinem un punct aici, la Botoşani."

"Aveam aşteptări mult mai mari de la jucătorii mei, chiar dacă, să spun aşa, că au circumstanţe, pentru că am jucat la 3 zile, dar mă aşteptam mult mai mult. Nu trebuie să intrăm în panică, mai sunt multe etape de jucat, dar trebuie să acumulăm puncte. Nu-mi face deloc plăcere când mă uit pe clasament şi ne vedem pe poziţia în care suntem. Avem şi nişte carenţe fizice. Mie, de obicei, nu-mi place să vorbesc despre ce a fost înainte şi ce s-a întâmplat, dar în momentul de faţă asta e realitatea. Ne trebuie inimă, ne trebuie caracter şi să reuşim să câştigăm primele 3 puncte." a mai spus acesta.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare