Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a revenit zâmbetul lui Valeriu Iftime, după victoria cu CFR: ”O să mai demitem antrenori” / ”Îl batem şi pe Gigi Becali”

I-a revenit zâmbetul lui Valeriu Iftime, după victoria cu CFR: ”O să mai demitem antrenori” / ”Îl batem şi pe Gigi Becali”

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani a obţinut o victorie suprinzătoare, duminică, pe teren propriu, contra celor de la CFR Cluj, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 22-a a Superligii.

În urma acestui succes, FC Botoşani a acumulat 15 puncte şi s-a apropiat la un singur punct de locul 15, ocupat de Dinamo, şi la opt puncte de locul 14, ocupat de Poli Iaşi, care asigură prezenţa în barajul pentru menţinerea în Superligă.

Valeriu Iftime e sigur: Gigi Becali s-a bucurat de victoria contra CFR-ului

După meciul cu CFR, Valeriu Iftime este convins că echipa va acumula multe puncte până la finalul sezonului, mai ales sub comanda lui Bogdan Andone, pe care îl consideră ”un pariu câştigat”.

Omul de afaceri e sigur că FCSB s-a bucurat de succesul lor contra ardelenilor, însă acesta a promis ”sânge” şi la duelul direct cu formaţia patronată de ”amicul” Gigi Becali.

N-am vrut (n.r. - să producă o demitere la CFR Cluj). Nu acesta a fost scopul nostru, dar o să mai demitem, să ştiţi. Dacă lucrurile vor merge aşa cum cred eu, vom mai lua puncte. Vom mai lua de la oameni de la care nu credeau că pot pierde cu Botoşani.

Eu cred că ieri nu a fost slabă CFR Cluj, am fost noi destul de buni, de atenţi, activi, reactivi şi am câştigat. Da, i-am făcut un bine cui? Lui Adi (n.r. - Mutu). Şi domnului Becali, până la urmă.

Ceea ce este foarte important pentru noi este speranţa. Cred că am avut o mână şi o idee bună cu Bogdan Andone. Cred că asta mi-a lipsit.

Sunt convins că mi-a mulţumit. Nu m-a sunat, dar sunt convins că i-a făcut plăcere să o batem pe CFR Cluj. O să mai avem să batem Universitatea Craiova. O să-l batem şi pe el (n.r - Gigi Becali) dacă vine vremea.

Valeriu Iftime nu şi-a pierdut speranţa

Cea mai frumoasă este speranţa. D-aia e al dracului de frumos acest fotbal pentru că, atunci când nu te aştepţi, atunci vine o imensă bucurie. Acum m-am aprins din nou. Am şi declarat, de altfel: fac orice să nu retrogradez! Adică, în sensul financiar, organizatoric, moral, respect.

Am mărit salariile. Nu credeam că o să dau 7-8.000 de euro. Dai prime pentru retrogradare...pare în afara normalităţii. Sunt nişte prime, am vorbit cu ei. Dican îmi arăta ieri, avem noi nişte semne, cu mâna, câte mii de lei... . 

Nu am renunţat la gândul ăsta (n.r. - de a vinde echipa) Sunt foarte, foarte hotărât să nu retrogradăm. Mai departe, vedem pasul doi. Bine, e destul de departe. Să nu ne îmbătăm aşa repede. Până la salvarea de la retrogradare e un drum foarte mult şi sper să ne păstrăm calmul, realismul şi să muncim mult.

Dacă bat FCSB-ul, ar fi o bucurie imensă, nu pentru bani. Există o frustrare în noi că n-am bătut FCSB-ul decât o singură dată, când dormeau ei, şi ca să baţi FCSB-ul ar fi un eveniment extraordinar. 

Următorul obiectiv este să facem un meci bun la Hermannstadt. Nu ştiu unde e Dinamo, pe ce loc e. În orice caz, cel mai important meci, aşa cum ştie toată lumea, este următorul, la Hermannstadt. Am mare încredere că putem juca fotbal, de la egal la egal, cu toate echipele din Liga 1.

Asta nu pot să spun, dacă ne vom salva. (n.r - Dacă schimbă tot la anul, dacă se salvează) Dacă nu retrogradăm? Nu pot să-mi fac acest plan, încă. Sunt multe de făcut. Să fii un oraş de provincie şi să ţii o echipă în Liga 1, sunt multe ingrediente de pus la punct.

Ne normalizăm. E extraordinar cu transferul lui Horaţiu la Atletico. Acum, să şi joace acolo. Îmi e că va sta mult pe bancă, pentru că e foarte greu să-l scoţi pe Oblak. Sunt mici pete de culoare. Sper să aducă mai multă consistenţă fotbalului nostru, în toate palierele.

Deşi eu spun că fotbalul nostru este într-o mare suferinţă, un deficit financiar colosal. Şi fără bani de la stat, fotbalul ar fi în faliment.

Florin Manea e un tip pitoresc. El l-a adus la noi pe Ongenda. Acum i-a ieşit asta cu Radu. E un tip interesant, dar nu poţi să spui că e top. E un impresar care a făcut o treabă bună şi i-a ieşit un fotbalist bun. Şi eu îl felicit pentru treaba asta.

Aseara am greşit. Eram prea fericit când m-am suit pe mese”, a declarat Valeriu Iftime.

VIDEO: Declaraţiile oferite de Valeriu Iftime

Afla mai multe despre: valeriu iftimegigi becali 

viewscnt
Articole similare