Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I don't have baghet magic". Marius Şumudică a început show-ul în Turcia

"I don't have baghet magic". Marius Şumudică a început show-ul în Turcia
Comentarii

Marius Şumudică a debutat cu un eşec la cârma celor de la Gaziantep. Echipa sa a fost învinsă de Kayserispor, scor 0-2, într-o partidă din etapa a 5-a din Superliga Turciei.

La finalul meciului, Marius Şumudică a reacţionat după debutul pe banca tehnică a celor de la Gaziantep, în cel de-al doilea său mandat.

"I don't have baghet, magic baghet to transform the team” (n.r. Nu am o baghetă magică să transform echipa atât de rapid). Maxim a jucat bine, dar trebuie să înscrie, e printre cei mai buni jucători din campionat. Junior Morais a jucat şi el foarte bine, Denis Drăguş la fel", a spus Şumudică, la conferinţa de presă.

Astfel, Gaziantep rămâne fără punct în primele cinci jocuri şi este ultima în Superliga Turciei.

Ce a mai spus Şumudică după eşecul lui Gaziantep:

”Am jucat foarte bine în prima repriză. Am ajuns de multe ori în poziţii de a marca, am fi putut să o facem, dar nu am reuşit.

A fost imposibil să marcăm. Am avut mai multe cornere, mai multe lovituri libere şi mai multe şuturi, dar nu am înscris. Trebuia să ne arătăm calitatea. 

Trebuie să ne îmbunătăţim jocul, i-am antrenat doar cinci zile şi am făcut deja patru transferuri. Nu va fi uşor. 

A fost o presiune foarte mare pe Kayseri şi nu au putut să iasă jumătatea lor în primele 20 de minute. Când începi meciul cu penalty devine foarte dificil. Toată lumea trebuie să se trezească!

Cine vrea să îşi dea sufletul pe teren trebuie să facă sacrificii. Trebuie să luăm trei puncte în meciul viitor”, a declarat Şumudică, conform celor de la ntvspor.net.

Afla mai multe despre: marius şumudicăgaziantepsuperliga turcieikayserisport 

viewscnt
Articole similare