Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a vorbit despre vârsta la care vrea să se retragă din fotbal: "De ce nu?"

Ianis Hagi a vorbit despre vârsta la care vrea să se retragă din fotbal: "De ce nu?"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a dezvăluit estimativ vârsta la care vrea să se retragă din fotbal şi obiectivele sale până la finalul carierei profesioniste.

Jucătorul celor de la Deportivo Alaves a declarat faptul că vrea să joace până la 38-40 de ani.

Ianis Hagi: "Sper să joc până la 38-40 de ani"

Tatăl său, Gheorghe Hagi, a jucat până la 36 de ani şi s-a retras în anul 2001.

„De când m-am născut, totul în jurul meu a fost despre fotbal, despre a avea o minge de fotbal la picior.

Sunt obsedat, e pasiunea mea, pentru asta trăiesc, în mod clar îţi doreşti crescând să te joci cu alţi copii, iar eu am început bine, nu aş numi-o academie, e mai mult ca o şcoală de fotbal în Bucureşti, a fost prima mea echipă pentru 4 ani, iar când am făcut 11 ani, tatăl meu a construit Academia, în Constanţa, atunci m-am mutat pentru prima oară departe de familie. 

Mi-am început aventura în fotbalul profesionist la 11 ani, eram cu copii de prin toată România, eram cei mai buni, câştigam fiecare turneu, jucam bine şi în afara ţării. De acolo am preluat mentalitatea de câştigător, au fost paşii pe care i-am urmat. 

La 16 ani mi-am făcut debutul profesionist la prima echipă a tatălui meu, iar de atunci nu m-am mai uitat în spate. Sunt la al nouălea sezon, nu îmi vine nici mie să cred.

Sunt mândru de asta, pentru că exeptând accidentarea pe care am avut-o, care a fost cu ghinion, a fost o lovitură. Nu am avut alte accidentări, în afară de aceea. Sunt mândru că am ajuns la al nouălea sezon, sunt mândru că simt că progresez de la sezon la sezon. 

Obiectivul meu este să îmi găsesc limitele, încerc să descopăr cine sunt, cât de departe pot ajunge. Încă simt că sunt multe de îmbunătăţit, sper să joc până la 38-40 de ani, de ce nu? Şi sper ca într-o bună zi să îmi ating potenţialul la maximum şi să fiu unul dintre cei mai buni care a jucat în acest sport”, a declarat Ianis Hagi la podcastul LaLiga Talks.

Afla mai multe despre: ianis hagideportivo alavesla liga 

viewscnt
Articole similare