Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, atacat de unde se aştepta mai puţin: „Nu facem nimic cu el, noroc că suntem campioni la impresari!”

Ianis Hagi, atacat de unde se aştepta mai puţin: „Nu facem nimic cu el, noroc că suntem campioni la impresari!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost criticat de Helmut Duckadam, portarul legendar al Stelei.

Ianis Hagi a fost atacat de un nume legendar din fotbalul românesc

„Eroul de la Sevilla” a vorbit despre faptul că Ianis Hagi nu prinde minute la Alaves şi a ajuns la concluzie simplă. În opinia lui Helmut Duckadam, fotbalul românesc are impresari extraordinari, dar fotbaliştii români din străinătate nu se ridică la nivelul dorit.

„(Ce ne facem cu Ianis Hagi, că nu joacă?) Noi nu facem nimic cu el. Noi doar urmărim ce se întâmplă. Mai este timp, poate prinde o conjunctură şi joacă 5-6 meciuri.

(De ce credeţi că n-a reuşit la Alaves, care nu e o echipă mare?) Păi noi suntem aşa de mari jucători? Noi avem cei mai buni impresari. Impresarii noştri vând. Bravo lor!

Suntem campioni, liniştit. Să-l vinzi pe Mazilu cu 3.000.000, un copil care n-a confirmat, n-a jucat un minut la naţională… E senzaţional! Bravo! Ei, uite că Brighton nici măcar nu l-a luat în lot.

L-a trimis în Olanda, unde nu joacă la penultima clasată (n.r. – Vitesse). Asta este valoarea noastră, de ce să ne ascundem după degete? Dar, repet, avem impresari buni”, a declarat Helmut Duckadam pentru sport.ro.

Duckadam o vede favorită la titlul pe FCSB: "Nu va câştiga la pas!". Marea problemă care "trebuie rezolvată"

FCSB are un avans mare în fruntea clasamentului din Superligă, dar Helmuth Duckadam nu crede că echipa "roş-albastră" va câştiga lejer campionatul, chiar dacă o consideră favorită. "Eroul de la Sevilla" nu crede în coaliţii împotriva lui Gigi Becali pe final de sezon.

Duckadam ştie, însă, ce problemă trebuie rezolvată rapid din interior pentru ca atmosfera să rămână una calmă pe durata play-off-ului. Fostul portar se referă la erorile de arbitraj şi la cele comise din camera VAR, care pot costa scump în economia luptei la titlu.

"Nu se va ajunge până în ultima etapă, dar nu la pas. Ai două meciuri cu Rapid, cu CFR, două cu Craiova, două cu Farul. Sunt meciuri unde poţi da chix. FCSB e favorită.

(n.r - Sunt patroni care fac o acţiune împotriva lui Becali ca să nu câştige campionatul?) Nu. Este bătaie pentru primele locuri, care joacă în Europa, orice pas greşit poate să coste. Ce mă îngrijorează... Foarte multe greşeli la arbitraj şi la VAR. Acest lucru trebuie rezolvat", a spus Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport

Afla mai multe despre: ianis hagifotbal internationalechipa nationalahelmut duckadam 

viewscnt
Articole similare