Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, din nou titular la Alaves. A fost schimbat în minutul 55 şi a avut o ratare imensă. L-a luat la ţintă pe portarul advers | VIDEO

Ianis Hagi, din nou titular la Alaves. A fost schimbat în minutul 55 şi a avut o ratare imensă. L-a luat la ţintă pe portarul advers | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Ianis Hagi a fost din nou titular la Deportivo Alaves, în campionatul din Spania, dar nu a rezistat foarte mult pe teren.

Ianis Hagi, titular din nou la Alaves. A fost schimbat înainte de minutul 60

Deportivo Alaves şi Osasuna Pamplona s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul opt din La Liga.

La formaţia gazdă, printre titulari s-a aflat şi Ianis Hagi. Acesta a fost al treilea meci la rând pentru jucătorul român ca titular.

Totuşi, el nu a rezistat foarte mult timp pe teren. A fost schimbat încă din minutul 55 de antrenorul Luis Garcia Plaza. A fost înlocuit cu Benavidez.

Cât timp a jucat, Ianis Hagi s-a remarcat doar cu o ratare imensă, în minutul 49. Pe un contraatac, internaţionalul român a fost servit ideal în centrul careului advers, dar l-a luat la ţintă pe portarul Osasunei. Şi-a pus imediat mâinile în cap.

În acelaşi minut 55, au mai fost efectuate încă două schimbări la Alaves. Au ieşit Gorosabel şi Samu şi au intrat Tenaglia şi Garcia.

Dar aceste modificări în echipa bască au venit într-un context special. Mijlocaşul Blanco a fost eliminat încă din minutul 49, după un ”roşu” direct.

Partida s-a terminat cu victoria celor de la Osasuna, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Arnaiz, în minutul 36, şi de Budimir (90).

Ianis Hagi a disputat cinci partide la Deportivo Alaves, dintre care trei din postura de titular. Nu a reuşit nici o contribuţie ofensivă.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesla liga 

viewscnt
Articole similare