Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, titular în premieră la Alaves. Gică Hagi: ”Este deja consacrat. Sperăm să fie un jucător important al României”

Ianis Hagi, titular în premieră la Alaves. Gică Hagi: ”Este deja consacrat. Sperăm să fie un jucător important al României”

Stranieri

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a comentat momentul important pe care l-a bifat fiul său, Ianis, la Alaves: primul meci ca titular.

Ianis Hagi a jucat primul meci ca titular la Deportivo Alaves. Nu a fost de bun agur, deoarece echipa a pierdut dertby-ul basc cu Athletic Bilbao.

Mijlocaşul român a fost pe teren timp de 67 de minute, atunci când a fost înlocuit de antrenorul Luis Garcia Plaza.

Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis a jucat primul meci ca titular la Alaves

Despre titularizarea în premieră a lui Ianis Hagi la Alaves a vorbit şi Gică Hagi, care şi-a felicitat fiul pentru acest moment.

La finalul meciului câştigat de Farul cu Dinamo, scor 2-0, ”Regele” are încredere că fotbalistul de 24 de ani are calitatea necesară pentru a se impune drept o piesă importantă în echipa lui Alaves.

”Ianis deja este consacrat, Ianis deja are o vârstă, Ianis deja se reprezintă singur! E important că a intrat într-un campionat super competitiv, unul dintre cele mai competitive… sau cel mai tehnic campionat!

Sperăm să crească, să înveţe mult şi să se dezvolte şi apoi să ajute echipa lui să îşi îndeplinească obiectivele. Să joace bine şi cred că o va face. Şi sperăm să fie un jucător important al României”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagialaves 

viewscnt
Articole similare