Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ibrahimovic revine în Europa! Anunţul făcut în Statele Unite: "Va juca pentru unul dintre cele mai importante cluburi din lume"

Ibrahimovic revine în Europa! Anunţul făcut în Statele Unite: "Va juca pentru unul dintre cele mai importante cluburi din lume" galerie foto

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) este pregătit să revină în "fotbalul mare" după o aventură de aproape doi ani în Major League Soccer, campionat în care i-a încântat pe suporterii lui Los Angeles Galaxy cu golurile sale formidabile.

Anunţul a fost făcut de Don Garber, omul cu cea mai înaltă poziţie din fotbalul nord american. "Are 38 de ani, a marcat multe goluri în America şi acum se va întoarce la AC Milan, unul dintre cele mai importante cluburi din lume", a anunţat conducător MLS într-un interviu pentru ESPN. 

Astfel, Ibrahimovic revine în Italia, la AC Milan, la aproape opt ani distanţă de când a părăsit capitala modei pentru banii şeicilor de la Paris Saint-Germain. La clubul rossonero, Zlatan a evoluat între 2010 şi 2012, fiind iniţial împrumutat de la Barcelona, destul însă încât să îi facă pe fanii clubului să se îndrăgostească de el şi să uite perioada petrecute de suedez la rivalele Juventus şi Inter Milano. De altfel, Ibra a recunoscut în mai multe rânduri că AC Milan este echipa la care s-a simţit cel mai bine. El a fost golgheterul campionatului în ediţia 2011-2012, cu 28 de reuşite, sezon în care Milan s-a bătut până în ultimele etape cu Juventus pentru titlul de campioană. 

În total, Ibrahimovic a marcat 56 de goluri şi a oferit 24 de assist-uri în 85 de apariţii pentru AC Milan 

IBRAHIMOVIC PLEACĂ DE LA LOS ANGELES GALAXY

Suedezul a înscris 53 de goluri în 58 de meciuri la Los Angeles, dar va părăsi echipa. Sezonul regulat din MLS s-a încheiat, iar contractul lui Zlatan expiră la finalul anului, aşadar Milan îl poate aduce gratis în ianuarie.

Cu toate acestea, interes pentru Ibrahimovic a existat şi din Argentina. Oficialii lui Boca Juniors au declarat public că îl vor pe "Ibracadabra" şi că sunt dispuşi să negocieze cu el, dar că nu au resursele financiare pentru a îi satisface dorinţele sudezeului. 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milan 

viewscnt
Articole similare