Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Îi spargem pe toţi la EURO cu el!” Dumitru Dragomir a găsit atacantul care va salva România la turneul final din Germania

„Îi spargem pe toţi la EURO cu el!” Dumitru Dragomir a găsit atacantul care va salva România la turneul final din Germania

Echipa națională

Comentarii

Dumitru Dragomir are mare încredere în Denis Alibec, atacant pe care îl consideră de neînlocuit la echipa naţională.

„Îi spargem pe toţi la EURO cu el!” Dumitru Dragomir a găsit atacantul care va salva România la turneul final din Germania

Cu foarte puţin timp înainte de EURO, Edi Iordănescu are bătăi de cap în ceea ce priveşte postul de atacant. Totuşi, pentru Dumitru Dragomir situaţia este simplă. În opinia fostului şef de la LPF, Denis Alibec nu are voie să lipsească de la naţională, el fiind un atacant de clasă mondială.

„Moruţan n-a jucat rău. Dacă mijlocaşul lateral nu îţi ajută fundaşii, acolo se pierde meciul. Este clar. N-ai ce să pui acolo, la mijloc, mai bun. Screciu e jucător bun, e adevărat. 

Alibec nu ar trebui să lipsească niciodată de la echipa naţională. Simte jocul. Dacă ar avea doi mijlocaşi bun, îi spargem pe toţi cu el. Eu îţi zic, îi spargem la Campionatul European.

Când a avut mingea, a dat pas bun, a dat cu călcâiul care putea fi gol, a dat pasă de gol, s-a băgat… Băi, frate, dacă are doi mijlocaşi bun de pasă… unul e Hagi. Este un jucător foarte bun. Va începe titular.

Pentru cele două meciuri, merită să înceapă titular. Cu Bancu în stânga, cu cei doi fundaşi centrali, că n-ai ce să schimbi acolo”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Dumitru Dragomir a ales primul „11” al României pentru EURO

Provocat să aleagă cei mai buni 11 jucători pentru meciurile din Germania, fostul şef al LPF nu a ezitat să surprindă. Dumitru Dragomir nu l-a luat în calcul pe Nicuşor Stanciu, nimeni altul decât liderul României în campania de calificare la EURO.

În defensivă nu a fost loc de surprize, Dragomir mergând pe variantele deja consacrate în meciurile din preliminarii. Pe postul de goalkeeper a fost ales tot Horaţiu Moldovan, deşi fostul portar de la Rapid nu prinde minute la Atletico Madrid.

Iată primul „11” al României ales de Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik:

România: Moldovan - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu - Screciu, Moruţan, I. Hagi - Man, Alibec, Coman

Afla mai multe despre: dumitru dragomirechipa nationalaromaniadenis alibec 

viewscnt
Articole similare