Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl are ca idol pe Gică Hagi, dar vrea să reprezinte Austria. ”Am toate şansele să fiu ales”. Un român face furori la Rapid Viena

Îl are ca idol pe Gică Hagi, dar vrea să reprezinte Austria. ”Am toate şansele să fiu ales”. Un român face furori la Rapid Vienagalerie foto

Fotbal

Comentarii

Federaţia Austriacă de Fotbal este pe cale să ne mai sufle un jucător!

După ce a câştigat lupta pentru Flavius Daniliuc, fundaşul celor de la Salernitana, Austria este pe care să mai înregimenteze un alt fobalist cu origini româneşti.

Nu mai prezentăm interes pentru nimeni!

Este vorba despre Marco Barb-Dudan, în vârstă de 14 ani, care este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Austria.

Joacă la Rapid Viena şi recent a reuşit evoluţii excelente într-un turneu la care au mai luat startul, printre altele, Barcelona, Bayern Munchen şi Ajax Amsterdam.

  • Rapid Viena a pierdut finala contra celor de la Sturm Graz, scor 1-2.

Marco îi are drept idoli pe Luka Modric şi Gică Hagi, a fost convocat la un stagiu de pregătire alături de naţionala U15 a României, însă pare mai tentat de o convocare în naţionala Austriei pe viitor.

  • Marco Barb-Dudan are dublă cetăţenie româno-austriacă.

Am dublă cetăţenie, română şi austriacă, aşa că pot juca la alegere pentru oricare dintre cele două ţări.

În această vară am fost convocat la naţionala României pentru un stagiu. Am stat o săptămână la Mogoşoaia, după care am fost sunat să merg şi în tabăra de fotbal de la Cluj.

Din păcate, nu am putut onora invitaţia pentru că exact în aceeaşi perioadă am avut acel turneu important cu Barcelona, Ajax şi Bayern.

Legat de Federaţia Austriacă, urmează să primim rezultatele finale în viitorul foarte apropiat. Dar în urma discuţiei purtate de agentul meu, se pare că am toate şansele să fiu ales în lotul naţional al Austriei”, a declarat jucătorul, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: dudanromaniaaustriahagi 

viewscnt
Articole similare