Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl felicit!” Pe cine a remarcat Elias Charalambous după Rapid 4-0 FCSB: ”A arătat personalitate”

”Îl felicit!” Pe cine a remarcat Elias Charalambous după Rapid 4-0 FCSB: ”A arătat personalitate”

Superliga

Comentarii

Elias Charalambous a tras concluziile după Rapid 4-0 FCSB.

Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor i-a felicitat pe giuleşteni pentru victorie şi l-a remarcat pe ”centralul” Ovidiu Haţegan, deoarece şi-a păstrat decizia din prima repriză, aceea de a nu acorda penalty pentru Rapid, deşi a fost chemat să revadă faza la VAR.

"A fost o înfrângere grea, ne cerem scuze fanilor. Am primit gol de la o fază fixă. Puteam înscrie în prima repriză, dar n-am reuşit. După pauză am marcat, dar a fost offsaid. După ce am primit al doilea gol parcă am renunţat. Din prima zi jucătorii au fost mereu pe primul loc. Este o înfrângere grea, dar nu trebuie să uităm ce au făcut până acum. Câteodată mai ai şi zile de genul.

Sunt mândru de jucătorii mei, nu trebuie să începem să-i blamăm, ci să luptăm. Sigur nu ne dorim să existe astfel de momente, în care să renunţăm. Sunt mândru de ei. Jucătorii sunt cei mai afectaţi, ştim că n-am jucat bine, dar tot suntem pe primul loc. Este o lecţie pentru mine, jucători, pentru toţi. Am avut câteva oportunităţi în acest meci, dar problema noastră cea mai mare a fost când am primit al doilea gol. Trebuie să analizăm meciul şi să corectăm lucrurile.

Sigur vom încerca să arătăm altfel. Felicitări Rapidului, felicitări şi arbitrului. De multe ori când centralul merge la VAR, ia decizia pentru care este chemat, dar el a arătat personalitate. Când câştigi, nu trebuie să devii arogant, iar când pierzi nu trebuie să vezi totul negru. Întotdeauna suntem supăraţi când pierdem.

Domnul Gigi este de multă vreme în fotbal şi înţelege că nu putem câştiga toate meciurile. Campionatul se joacă până la final, aşa vedem noi lucrurile", a spus Elias Charalambous după Rapid - FCSB 4-0.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare