Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl putem vedea pe bancă la Craiova”. Noutatea celor de la Petrolul Ploieşti după reluarea Superligii României

”Îl putem vedea pe bancă la Craiova”. Noutatea celor de la Petrolul Ploieşti după reluarea Superligii României

Superliga

Comentarii

Conducerea celor de la Petrolul Ploieşti a oferit noi detalii cu privire la situaţia lui Billel Omrani (30 de ani), noul jucător al prahovenilor.

S-a terminat pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, iar Petrolul Ploieşti va juca în deplasare, pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Meciul din Bănie este programat duminică, 22 octombrie, de la ora 18:00, în etapa a 13-a, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Noutate la Petrolul Ploieşti pentru meciul cu Universitatea Craiova

Iar pe banca de rezerve a prahovenilor îşi va face apariţia şi Billel Omrani, noul lor jucător. Detaliile au fost dezvăluite de Claudiu Tudor, oficial al ploieştenilor.

"Pe Omrani îl putem vedea pe bancă la Craiova, dar el este la 70% din capacitate. Se pregăteşte foarte bine, nu vrem să-l forţăm, va intra treptat în ritmul echipei.

Avem un atuu în privinţa compartimentului defensiv, poate unii cred că ne aglomerăm în apărare, dar jucăm cu 4 fundaşi, nu cu 5.

În ultimele trei meciuri nu am luat niciun gol. Asta arată un joc solid în defensivă", a declarat Claudiu Tudor, potrivit iAMSport.

Billel Omrani a devenit jucătorul celor de la Petrolul Ploieşti la data de 28 septembrie, după ce a fost pus pe liber de FCSB, la finalul sezonului trecut.

Afla mai multe despre: petrolulbillel omranisuperliga 

viewscnt
Articole similare