Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul este pe loc de play-off, dar suporterii i-au cerut demisia lui Florin Pârvu. ”Se pare că este un tipar la Ploieşti”

Petrolul este pe loc de play-off, dar suporterii i-au cerut demisia lui Florin Pârvu. ”Se pare că este un tipar la Ploieşti”

Superliga

Comentarii

Petrolul nu a mai câştigat în campionat din luna august, iar unii suporteri au ajuns la capătul răbdării. Deşi ”lupii galbeni” sunt pe ultima poziţie de play-off, cu 16 puncte, unii dintre fani l-au taxat, surprinzător, pe antrenorul ploieştenilor.

La finalul jocului, Florin Pârvu a tras concluziile. Tehnicianul ”găzarilor” a delcarat că şi-ar fi dorit ca seria meciurilor fără victorie să se încheie la jocul cu UTA, dar pe de altă parte, nu înţelege de ce fanii de la tribuna a doua a Stadionului Ilie Oană i-au cerut demisia. Cu toate acestea, cele două peluze şi-au susţinut echipa favorită din primul până în ultimul minut, au dominat fondul sonor şi i-au încurajat pe jucători şi la finalul meciului.

Petrolul este pe loc de play-off, dar suporterii i-au cerut demisia lui Florin Pârvu. ”Se pare că este un tipar la Ploieşti”

”A fost un meci ciudat. Ne-am dorit, am pregătit jocul la victorie. Veneam după o perioadă de secetă din punct de vedere al victoriilor, iar astăzi era o ocazie bună să spargem acest ghinion, chiar în faţa propriilor suporteri. În repriza a doua am mai echilibrat puţin jocul, cu toate că UTA a mai avut câteva ocazii. Se pare că la acest moment nu găsim soluţiile bune pentru a debloca apărările adverse.

(n.r. despre Omrani) Este clar că Omrani este un plus pentru noi, dar are încă nevoie de timp pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. Să sperăm că se va pune la punct după această pauză competiţională. Trebuie să rămânem optimişti. OK, nu am câştigat, dar tot ne menţinem la mijlocul săptămânii.

(n.r. La final fanii au scandat demisia) Se pare că e un tipar aici la noi, la Ploieşti. Cel puţin tribuna a doua, nu înţeleg de ce. Echipa este unde este, chiar dacă am avut rezultatele acestea, sperăm să fie alături de noi. Mă bucur că Peluza Latină şi Peluza Ilie Oană sunt alături de noi şi ne susţin. Sunt câteva voci care vin, probabil vor ca noi să fim deja acum în play-off, nu este rău să gândeşti aşa, şi noi ne dorim, dar haideţi să rămânem echilibraţi, pentru că mai avem mult de muncă”, a spus Florin Pârvu, după jocul cu UTA.

Afla mai multe despre: petrolulflorin pârvuuta 

viewscnt
Articole similare