Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Dumitrescu, mesaj clar înainte de Israel - România: "Nimeni nu ne dădea nicio şansă"

Ilie Dumitrescu, mesaj clar înainte de Israel - România: "Nimeni nu ne dădea nicio şansă"
Comentarii

Fostul internaţional român şi membru al Generaţiei de Aur, Ilie Dumitrescu a vorbit despre şansele României pentru calificarea la EURO 2024.

Ilie Dumitrescu, părere sinceră despre şansele României la calificarea la EURO 2024

Fostul mare internaţional român este optimist şi crede că grupul bine alcătuit de jucători convocaţi de Edi Iordănescu poate face faţă ultimelor două partide din grupă, cu Israel şi Elveţia.

"Trebuie să îl felicităm pe Edi pentru calitatea lui de a selecta un vestiar cu jucători care îşi doresc să facă performanţă. Toţi sunt subordonaţi planului tactic şi cu sufletul alături de echipă. 

Nimeni nu ne dădea nicio şansă, dar suntem în poziţia de a ajunge la turneul final şi chiar să luăm prima poziţie." a declarat Ilie Dumitrescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat dacă Generaţia de Aur s-ar fi adaptat la apariţia reţelelor sociale din ziua de azi, în perioada în care învingeam Argentina la CM din 1994, Dumitrescu a răspuns sincer.

 "Cred că aveam şi noi vreo 5-7-8 milioane de urmăritori. Noi ne-am simţit foarte bine şi fără reţele de socializare, dar am simţit tot timpul că românii au fost alături de noi. " a fost răspunsul lui Ilie Dumitrescu.

Dumitrescu vrea să vadă naţionala la un nou turneu final, după opt ani de absenţă şi trei turnee finale ratate.

"Îmi doresc foarte mult ca echipa naţională să reuşească o calificare. Echipa naţională a ajuns la un meci foarte bun. Această generaţie merită să participe la un turneu final.

(n.r. Edi Iordănescu) a avut timp în Liga Naţiunilor să facă selecţia să creeze un lot, s-a creat o emulaţie, o stare de spirit la naţională şi văd altceva. Eu sunt încrezător." a declarat Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre probleme unor cluburi importante din Superliga.

"În momentul în care Rapid are nevoie de un nr 9. nu ştiu de ce s-a pus problema asta pentru că în acest moment la FCSB singurul 9 autentic este Compagno, dar astea sunt problemele lor.

Farul nu are o perioadă foarte bună, dar eu cred în Hagi că va gestiona această situaţie. 

(n.r. despre Dinamo) Este nevoie de ceva întăriri. Arată în multe momente că este o echipă lucrată, ajunge într-o zonă în care este nevoie de personalitatea jucătorilor să facă diferenţa." a încheiat Dumitrescu.

Afla mai multe despre: ilie dumitrescuechipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare