Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase a dat verdictul. ”Pentru mine este Steaua”. Pe cine ar susţine fostul tenismen într-un meci FCSB - CSA Steaua

Ilie Năstase a dat verdictul. ”Pentru mine este Steaua”. Pe cine ar susţine fostul tenismen într-un meci FCSB - CSA Steaua

Fotbal intern

Comentarii

Tensiunile dintre CSA Steaua şi FCSB s-au accentuat în ultima lună, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis rejudecarea palmaresului.

Ilie Năstase a declarat că, o va susţine pe FCSB, în cazul unui eventual duel cu CSA Steaua în Superligă. Acest lucru se poate realiza doar dacă Legea Sportului se va schimba, iar Steaua va obţine promovarea.

”Steaua este FCSB-ul de astăzi”

”Văd un derby între CSA şi FCSB în prima ligă. Dar pentru mine, Steaua este FCSB-ul de astăzi. Eu aşa văd. Poate cei care au jucat pentru Steaua, văd altfel. Dar eu aşa văd. Dacă nu era Becali, echipa asta nu mai există. “Şi treaba cu Steaua care nu e lăsată să joace în SuperLiga este o minciună gogonată pentru că toate echipele din provincie sunt susţinute de primării, care sunt de stat. ”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.

CSA Steaua se află pe locul doi în Liga a 2-a, cu 44 de puncte, două mai puţin decât liderul Poli Iaşi. ”Militarii” pot reveni pe primul loc în cazul în care vor câştiga marţi, pe 19 aprilie, în derby-ul cu Dinamo.

 

Afla mai multe despre: fcsbcsa steaua 

viewscnt
Articole similare