Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginea zilei pe străzile din Skopje! Mesaj dinspre România pentru selecţionerul Islandei dacă încurcă Macedonia de Nord: "Berea e pregătită" | FOTO

Imaginea zilei pe străzile din Skopje! Mesaj dinspre România pentru selecţionerul Islandei dacă încurcă Macedonia de Nord: "Berea e pregătită" | FOTO

Echipa națională

Comentarii

Sponsorul oficial al naţionalei României de fotbal, Timişoreana, l-a impulsionat pe selecţionerul Islandei, Arnar Vidarsson, în urma declaraţiei nordicului de la finalul meciului de pe Stadionul Steaua.

Arnar Vidarsson, "berea e pregătită"

Selecţionerul naţionalei nordice a dat asigurări că echipa sa nu va face act de prezenţă în ultimul meci din preliminarii. După ce a încurcat naţionala României, Arnar Vidarsson a făcut un anunţ atipic. 

"Pentru că sunteţi atât de prietenoşi, chiar sper să vă ajutăm. Vrem să mergem în Macedonia de Nord şi să obţinem un rezultat bun. Dacă reuşim, mă întorc şi îmi cumpăraţi o bere. Mereu am fost impresionat de jucătorii români când eram tânăr", a declarat selecţionerul Islandei după meciul de la Bucureşti.

Cu doar o zi înainte de meciul dintre Macedonia de Nord şi Islanda, lângă stadionul din Skopje a apărut un mesaj în limba islandeză: “Dragă Arnar Vidarsson, berea e pregătită!”.

Panourile au fost amplasate la iniţiativa sponsorului oficial al naţionalei României de fotbal, Timişoreana, ca un răspuns pe cât de amuzant pe atât de serios. 

Trei astfel de panouri au fost amplasate în Skopje, pe ruta islandezilor de la hotel la stadionul pe care vor juca meciul cu Macedonia de Nord, favorita la obţinerea locului de "baraj". 

De asemenea, sponsorul tricolorilor promite nu doar o bere simbolică, ci bere pentru tot anul, dacă islandezii ne fac fericiţi. 

 

Afla mai multe despre: islandaromania islandamacedonia de nord islandaliechtenstein romania 

viewscnt
Articole similare