Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Cătălin Cîrjan, mesaj tăios pentru FRF: ”Monitorizare plăcută! A, încă ceva...să vă fie ruşine”

Impresarul lui Cătălin Cîrjan, mesaj tăios pentru FRF: ”Monitorizare plăcută! A, încă ceva...să vă fie ruşine”

Echipa națională

Comentarii

Impresarul fotbalistului român Cătălin Cîrjan (20 de ani), legitimat la Arsenal Londra, a transmis un mesaj acid către Federaţiei Română de Fotbal, în urma contrelor din ultimele zile.

Cătălin Sărmăşan, agentul care se ocupă de cariera lui Cătălin Cîrjan, a ţinut să le ”bată obrazul” celor de la Federaţia Română de Fotbal, cu câteva ore înaintea partidei Arsenal - Manchester United, din campionatul rezervelor.

Mesajul lui Cătălin Sărmăşan: ”Să vă fie ruşine!”

Cătălin Cîrjan a făcut subiectul multor controverse, în aceste zile, după ce a vorbit despre modalităţile în care se desfăşoară lucrurile la loturile naţionale de juniori, unde a bifat câteva prezenţe în trecut.

La ultima acţiune a naţionalelor, Cătălin Cîrjan a fost conovcat la echipa naţional U21, apoi a fost ”retrogradat” inexplicabil la U20. Supărat de această decizia, fotbalistul a decis să nu onoreze cu prezenţa convocarea.

După ce a acuzat FRF-ul de amatorism total, fotbalistul a primit o replică puternică din partea oamenilor de la Casa Fotbalului, iar acum rămâne de văzut dacă mijlocaşul lui Arsenal va mai călca la loturile naţionale, sub actuala conducere.

Manchester United-Arsenal, meci în cadrul Premier League 2, se va disputa în această seară de la ora 21 şi poate fi urmărit în direct pe arsenal.com.

Cătălin Cîrjan e titular. În Teatrul Viselor, băieţi! Monitorizare plăcută celor care au considerat că un jucător ca şi Cătălin nu merită să demonstreze ca poate juca în naţionala României U21.

A, înca ceva… SĂ VĂ FIE RUŞINE!”, a fost mesajul lui Cătălin Sărmăşan, pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: catalin sarmasancatalin cirjanfrf 

viewscnt
Articole similare