Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresiile lui Răzvan Burleanu după ce a fost la Campionatul Mondial din Qatar: ”România ar fi avut o misiune dificilă dacă se califica!”

Impresiile lui Răzvan Burleanu după ce a fost la Campionatul Mondial din Qatar: ”România ar fi avut o misiune dificilă dacă se califica!”

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre Campionatul Mondial din Qatar, unde a fost prezent în tribune.

Reprezentativa Argentinei a câştigat, duminică, pentru a treia oară Cupa Mondială, învingând în finala din Qatar, disputată pe stadionul Lusail, cu scorul de 4-2, la lovituri de departajare (3-3 după prelungiri), Franţa, campioana din 2018.

Răzvan Burleanu a împărtăşit mai multe expereinţe după ce a fost în Qatar. Preşedintele FRF susţine că România ar fi avut o misiune destul de dificilă, dacă ar fi reuşit să se califice la Cupa Mondială din Qatar. 

”România ar fi avut o misiune dificilă dacă se califica!”

”Cu singuranţă dacă ne-am fi calificat, am fi avut o misiune foarte dificilă. A fost o experienţă unică pentru fiecare participant. Trebuie să ne gândim că este primul Campionat Mondial în care jucătorii participă când se află în vârf de formă.

În primul rând, ai un sentiment de tristeţe că nu eşti acolo. Pe de altă parte, ai un sentiment de ambiţie şi determinare să fii acolo. Ca jucător de fotbal, poţi simţi acea senzaţie. Trebuie să fii acolo”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Argentina - Franţa 4-3 (după loviturile de departajare)

Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

La finalul prelungirilor, scorul era 3-3, golurile fiind marcate de Messi ’23 (penalty), ‘109, Di Maria ’36 / Mbappe ’80 (penalty), ’81, ‘118 (penalty).

La loviturile de departajare, scorul a fost 4-2 pentru argentinieni. Pentru naţionala lui Scaloni au înscris Messi, Dybala, Paredes şi Montiel.

Franţa a marcat prin Mbappe şi Kolo Muani, însă Coman şi Tchouaméni au ratat.

La acest meci, Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe partide jucate la turneele finale ale CM (26) şi Lloris portarul cu cele mai multe meciuri la turneele finale (20).

Afla mai multe despre: frf-cupa mondială-burleanu 

viewscnt
Articole similare