Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresionant! Fanii Stelei au pregătit o coregrafie fabuloasă la meciul echipei lor. Trei antagonişti din filmele horror, personaje în scenografia roş-albaştră

Impresionant! Fanii Stelei au pregătit o coregrafie fabuloasă la meciul echipei lor. Trei antagonişti din filmele horror, personaje în scenografia roş-albaştrăgalerie foto

Steaua

Comentarii

Steaua a făcut spectacol în faţa propriilor suporteri, scor 5-0 contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în primul meci disputat în Ghencea în 2024. Roş-albaştrii au acumulat 28 de puncte şi sunt pe locul opt în Liga 2, cu şanse minime de a ajunge în play-off-ul.

Scenografia anului în România? Peluza Sud Steaua a făcut spectacol în meciul ”militarilor”

Grupul Shadows din Peluza Sud Steaua a aniversat 16 ani de existenţă, iar ultraşii roş-albaştrii au afişat o coregrafie senzaţională, în care personajele principale sunt trei dintre cei mai cunoscuţi antagonişti din filmele horror: Freddy Krueger, Michael Myers şi Jason Voorhees.

Coregrafia a fost susţinută de un mesaj de impact: ”Din 2008, umbrele provoacă frică peste tot!”

Deşi la meci au asistat foarte puţini spectatori, peluza stelistă şi-a încurajat favoriţii pe tot parcursul partidei, iar elevii lui Opriţa nu a dezamăgit. 

FOTO cu Peluza Sud Steaua la meciul cu Viitorul Pandurii

 Galerie foto

Afla mai multe despre: peluza sud steauasteaua bucureştiliga 2 

viewscnt
Articole similare