Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În opinia lui MM Stoica, fără dar şi poate, el trebuie să fie viitorul selecţioner: ”Ai vorbit cu el, mai e nevoie cu cineva?” | EXCLUSIV

În opinia lui MM Stoica, fără dar şi poate, el trebuie să fie viitorul selecţioner: ”Ai vorbit cu el, mai e nevoie cu cineva?” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica insistă că un singur antrenor rămas în cursa pentru naţională ar trebui considerat de FRF.

Mirel Rădoi a părăsit echipa naţională după expirarea contractului său, pe 30 noiembrie.

Dacă oficialii FRF promiteau un nou selecţioner până pe 16 decembrie iniţial, termenul limită s-a tot amânat, iar România nu va avea antrenor la intrarea în noul an.

Patru candidaţi au mai rămas în luptă, Adi Mutu, Edi Iordănescu, Victor Piţurcă şi Laszlo Boloni, iar MM Stoica vede un singur ”învingător” printre aceştia.

Managerul general a dezvăluit că a încercat să îl aducă pe Boloni la FCSB în 2011, fără succes, şi că îl consideră în continuare un antrenor de top, singurul dintre cei patru care ar trebui adus la naţională.

În opinia lui MM Stoica, fără dar şi poate, el trebuie să fie viitorul selecţioner

Depinde ce strategie ai, mie mi se pare ridicol să faci chestia asta. Cum adică să vorbeşti cu mai mulţi? Ai vorbit cu Boloni, mai e nevoie să vorbeşti cu cineva?

Nu ştiu cum se lucrează. Nu ştiu cum este la corporatişti, pentru că vad că ne transformă în corporatişti, eu am alte principii şi am lucrat altfel.

Poate acum trebuie să pui câte o notă pentru fiecare capitol. Experinţă, 10 are Boloni, alţii nu trec clasa. Vârsta... mai important poate să fii mai tânăr, nu ştiu cum evaluezi.

Salariul pe care îl acceptă unul şi nu îl acceptă celălalt. Sunt unii care nu au serviciu şi clar vor să vină, alţii s-ar putea să nu vină.

Eu v-am spus că pe Petrescu nu îl văd selecţioner, pentru că vrea să lucreze zilnic. Un selecţioner nu lucrează zilnic, un selecţioner trebuie să urce în avion, să meargă în Scoţia să îl vadă pe Ianis, să meargă după aia în Rusia la Bicfalvi.

Dacă Petrescu ajunge în grupele Europa League, poate are două milioane primă, nu ştiu, zic şi eu, bani pe care nu poţi să îi faci nici la naţionala Germaniei.

Salariile selecţionerilor nu sunt la nivelul salariilor antrenorilor echipelor mari, iar la Petrescu ştim că pune mult preţ pe salariu. Meseria de antrenor este făcută pentru Petrescu şi cei ca Petrescu.

Meseria de selecţioner este făcuta pentru cei ca... mă mir de Ancelotii că a avut oferte peste tot, pentru că el părea croit pentru selecţioner, acolo trebuie să fii diplomat mai mult, nu eşti antrenor.

Nu antrenezi naţionala, selcţionezi şi îi pui în teren. Pentru naţionala României, Petrescu poate să fie o variantă mai bună decât Boloni acum?”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare