Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Senzaţional! ”Contrabanda” adusă de jucătorii de la Gaz Metan în cantonament: ”Eu îmi luam ţigări şi el asta” | EXCLUSIV

Senzaţional! ”Contrabanda” adusă de jucătorii de la Gaz Metan în cantonament: ”Eu îmi luam ţigări şi el asta” | EXCLUSIV

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Răzvan Pleşca a făcut o dezvăluire senzaţională despre ”contrabanda” adusă de el şi Eric în cantonamentele lui Gaz Metan Mediaş.

Răzvan Pleşca şi-a petrecut 10 ani din carieră la Gaz Metan Mediaş, echipă la care a ajuns să se şi retragă, la finalul ultimului sezon.

După ce a contribuit la salvarea echipei, fostul portar, ajuns atunci la 38 de ani, a decis că este momentul să ”agaţe ghetele în cui”.

După retragere, Pleşca a dezvăluit câteva dintre ”belelele” pe care le făceau fotbaliştii medieşeni în cantonament.

Aşa cum este la mai toate echipele de fotbal profesioniste din lume, jucătorilor le este interzis să fumeze sau să urmeze o dietă nesănătoasă.

Însă fotbaliştii de la Gaz Metan nici nu voiau să audă de acest lucru şi făceau ce voiau în cantonament.

Pleşca a povestit cum pleca cu Eric pentru a îşi cumpăra ţări şi shaorma şi a dezvăluit modul inedit prin care jucătorii medieşeni aduceau pizza în camere, dar şi ce s-a întâmplat când a aflat Eric.

”Contrabanda” adusă de jucătorii de la Gaz Metan în cantonament

”(n.r. care e mâncarea preferată a lui Eric?) Shaorma. Fugeam din cantonament, dar nu ca să facem prostii, cum ar crede lumea, ci ca eu să îmi cumpăr ţigări şi el shaorma.

Venea cineva în spatele hotelului şi lăsam aşternuturile, făceam aşa o sfoară, cu care aduceam pizza în camera, o băgam pe geam.

Asta până s-a prins Eric de şmecherie. El a vrut vreo patru pizza şi s-a rupt şi sfoara aia şi tot”, a declarat Răzvan Pleşca, pentru Telekom Sport.

Pleşca a evoluat pentru Gaz Metan între anii 2010 - 2015 şi 2016 - 2021, în timp ce Eric a jucat la Mediaş în perioadele 2007 - 2011, 2012 - 2013, 2016 - 2017 şi 2021.

Dacă Pleşca s-a retras deja oficial din activitate, şi Eric este foarte aproape de a îşi încheia cariera, din pricina problemelor medicale care îl afectează.

Pe final de drum, brazilianul a dezvăluit pentru ce două echipe din România regretă că nu a apucat să joace.

 

Afla mai multe despre: gaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare