Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o competiţie sportivă anulată din cauza noului coronavirus. Când se va disputa Campionatul European de judo

Încă o competiţie sportivă anulată din cauza noului coronavirus. Când se va disputa Campionatul European de judo

Alte sporturi

Comentarii

Uniunea Europeană de Judo (EJU) a anunţat, luni, amânarea Campionatului European de la Praga, programat iniţial în această primăvară, pentru luna noiembrie a anului.

În urma unei şedinţe a Comitetului Executiv al EJU au fost luate mai multe decizii în privinţa calendarului competiţional din acest an. Astfel, cea mai importantă decizie este amânarea Campionatului European de la Praga, pentru intervalul 8-10 noiembrie 2020.

În urma consultărilor cu forul internaţional de profil (IJF) au fost decise şi alte măsuri, după cum urmează: anularea tuturor competiţiilor continentale (turnee, pregătiri, seminarii, festivaluri etc) până la finalul lunii iulie, urmând a fi luate decizii pentru perioada următoare până la finalul lunii în curs; amânarea CE de cadeţi de la Riga, pentru intervalul 28 noiembrie - 1 decebmrie; CE al cluburilor, anulat; amânarea pentru o dată nestabilită încă a CE Kata şi al Veterainilor.

De asemenea, CE de juniori şi tineret se menţin ca organizare la datele stabilite, adică în Croaţia, între 11-15 noiembrie, iar CE pe echipe mixte la Bucureşti, în 28 noiembrie.

Preşedintele EJU, Sergey Soloveychik, şi-a exprimat solidaritatea în nume personal şi al forului, cu naţiunile afectate de pandemia Covid-19 şi a îndemnat toţi membrii EJU la suport necondiţionat ”în aceste vremuri neobişnuite”.

Afla mai multe despre: judo 

viewscnt
Articole similare