Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o lovitură pentru Ianis Hagi, după ce a ratat naţionala! Românul nu a făcut parte din lotul lui Rangers, pentru meciul din campionat. De ce a lipsit

Încă o lovitură pentru Ianis Hagi, după ce a ratat naţionala! Românul nu a făcut parte din lotul lui Rangers, pentru meciul din campionat. De ce a lipsitgalerie foto
Comentarii

Ianis Hagi nu a fost în lotul lui Rangers, pentru partida de campionat, contra lui Dundee United.

Gruparea din Glasgow nu a putut conta pe serviciile românului, din cauza unei răceli. Astfel, Hagi a ratat primul meci al echipei sale, de după pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale. Ianis Hagi a revenit în luna ianuarie, după accidentarea la genunchi, care l-a ţinut departe de gazon mai bine de un an.

În acest sezon, Hagi a bifat patru partide, trei în campionat, şi una în Cupa Scoţiei, fără să marcheze vreun gol. Rangers este pe locul doi, cu 73 de puncte, la nouă lungimi distanţă de marea rivală, Celtic.

Hagi a urmărit derby-ul zilei din Premier League

Ianis Hagi a publicat două fotografii, una în care se observă cum a urmărit partida dintre City şi Liverpool, adjudecată de ”Cetăţeni”, scor 4-1, iar cealaltă în care urmăreşte de acasă, meciul echipei sale.

În vârstă de 24 de ani, Ianis Hagi este evaluat de Transfermarkt la 5.000.000 de euro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare