Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o veste mare pentru Dinamo! Când ar putea ”câinii” să iasă din insolvenţă. Anunţul făcut de Răzvan Zăvăleanu

Încă o veste mare pentru Dinamo! Când ar putea ”câinii” să iasă din insolvenţă. Anunţul făcut de Răzvan Zăvăleanu

Superliga

Comentarii

Dinamo a primit aprobarea pentru noul plan de reorganizare. Mai mult, a fost respinsă cererea formulată de creditorul Diego Fabbrini privind sesizarea Curţii Constituţionale a României cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate.

Veştile bune continuă pentru sfularea dinamovistă Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al grupării din Ştefan cel Mare, a declarat că. se aşteapta ca ieşirea clubului din insolvenţă să se realizeze până la startul sezonului următor.

„Era un lucru normal care trebuia să se întâmple, pe de altă parte am spus de mai multe ori că această modificare de plan era doar un lucru în beneficiul acţionarilor. Nu înseamnă că dacă nu se modifica planul nu trebuiau plătite obligaţiile potrivit planului pe care-l aveam deja în vigoare. Este un lucru foarte bun pentru că se uşurează efortul acţionarilor, probabil pot fi atraşi alţi investitori. 

Ne face să avem aşteptări mari cu privire la ieşirea din insolvenţă cât mai rapidă a societăţii. Nu depinde de noi, planul este propus pe trei ani. Cred că acţionarii trebuie să facă eforturi cât mai repede astfel încât Dinamo să iasă din insolvenţă şi să se îndrepte către performanţă. 

Nu mă gândesc atât de departe (n.r. - în 2-3 ani), eu sper că nu va fi vorba despre aşa ceva. Eu sper că se vor face eforturi astfel încât, odată cu sezonul viitor, Dinamo să nu mai fie în insolvenţă. Eu nu pot face nimic în direcţia asta, dar cred că aşteptările suporterilor sunt de acest gen”, a spus Răzvan Zăvăleanu,conform Sport.ro.

Soluţia pe scurt, publicată pe portal.just.ro:

Respinge cererea formulată de creditorul Diego Fabbrini privind sesizarea Curţii Constituţionale a României cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a următoarelor dispoziţii din Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, cu modificările aduse prin Legea nr. 90/2018 pentru aprobarea OUG nr. 38/2017, respectiv: art. 14 alin. 1 ind. 1 titlul II, capitolul IV, modificat de pct. 1 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 alin. 2 pct. b Titlul II, capitolul IV modificat de pct. 2 articol unic din OUG nr. 38/2017; art. 14 alin. 3 titlul II, capitolul IV, abrogat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 1 alin. 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 2 alin. 1 şi 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018 şi art. 7 pct. 3 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, excepţia fiind inadmisibilă.

Cu recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare cu privire la cererea de sesizare a Curţii Constituţionale. În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014 confirmă Planul de reorganizare modificat al debitoarei S.C. DINAMO 1948 S.A. propus la data de 16.03.2023 de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL - Filiala Bucureşti, astfel cum a fost precizat. 

Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 18.09.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 04.09.2023

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare