Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător a plecat de la FCSB. Era de 5 ani la echipa lui Gigi Becali şi urmează să semneze cu un alt club din România

Încă un jucător a plecat de la FCSB. Era de 5 ani la echipa lui Gigi Becali şi urmează să semneze cu un alt club din România

FCSB

Comentarii

Un jucător care era de 5 ani la FCSB a plecat şi urmează să semneze cu o altă echipă.

Gigi Becali a decis să taie din cheltuielile pe care le avea cu academia, din dorinţa de a face economie.

În plus, Gigi Becali a renunţat să se mai implice financiar la Unirea Constanţa, echipă din Liga 2, care funcţiona ca un satelit pentru FCSB.

De asemenea, omul de afaceri din Pipera s-a despărţit în această iarnă de mai mulţi jucători, atât de la prima echipă, cât şi de la juniori.

Darius Trifu a plecat după 5 ani de la FCSB şi a semnat cu o altă echipă din România

Unul dintre cei care au plecat în această iarnă de la FCSB este Darius Trifu, un mijlocaş central de doar 18 ani.

Acesta fusese transferat în urmă cu 5 ani de FCSB, de la Unirea Alba Iulia, unde a fost considerat o mare speranţă a generaţiei sale.

În aceşti 5 ani, Darius Trifu a trecut pe la toate grupele de juniori ale FCSB-ului şi, în ultima perioadă, a jucat pentru echipa secundă - din Liga 3 şi pentru echipa sub 19 ani.

Însă, în această iarnă, el s-a despărţit de FCSB şi va semna cu o altă echipă, în speranţa că va juca mai mult la seniori şi va avea astfel şansa să se dezvolte.

Conform ziarulunirea.ro, Darius Trifu va reveni acasă, la Unirea Alba Iulia, club la care s-a lansat şi care în prezent joacă în Liga 3 şi care îşi propune să promoveze.

Gigi Becali a decis să taie finanţarea pentru juniori

În prezent, la FCSB funcţionează una dintre cele mai puternice academii de fotbal din România, în urma unor investiţii serioase.

De acest proiect s-a ocupat mai ales Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali. Însă patronul FCSB spune că, în prezent, academia şi echipa secundă consumă foarte mulţi bani.

”I-am spus lui Vasi Geambazi să facă curţenie la academie. Vreau să nu mă mai coste 120.000 de euro, vreau să mă coste 60.000. I-am spus să facă curăţenie, dar nepoţii mei nu ascultă, fac ce vor.

Aşa că am spus că de selecţie se ocupă MM! ”Fă selecţie şi dă jumătate din ei afară! Jumătate din antrenori, jumătate din personal!”. Pentru ce să bag atâţia bani? Că nu scot nimic”, a spus Gigi Becali, într-o declaraţie făcută în urmă cu aproape două luni.

Afla mai multe despre: trifu 

viewscnt
Articole similare