Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un stadion nou în Liga 1. VIDEO | Lucrările sunt destul de avansate. Cât a costat şi câte locuri va avea

Încă un stadion nou în Liga 1. VIDEO | Lucrările sunt destul de avansate. Cât a costat şi câte locuri va aveagalerie foto

Superliga

Comentarii

Fotbalul din Liga 1 va beneficia de încă un stadion nou. Lucrările sunt destul de avansate şi sunt şanse să fie inaugurat la începutul anului 2022.

Infrastructura din fotbalul românesc s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii 10 ani şi în peisaj au apărut mai multe stadioane noi, adaptate nevoilor actuale.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Din 2022, încă o echipă din Liga 1 va beneficia de un stadion nou. Lucrările avansează, deşi există o întârziere de aproximativ un an.

Încă un stadion nou în Liga 1. Investiţia totală este de aproximativ 10 milioane de euro

În ultimul an au fost inaugurate stadioane în construcţia cărora s-au investit peste 200 de milioane de euro. Printre ele, stadionul Arcul de Triumf, cel al Stelei şi al lui Sepsi.

Noua arenă din Giuleşti este şi ea gata şi urmează să fie predată de constructor. La începutul anului viitor este de aşteptat să fie inaugurat încă un stadion, în care s-au investit aproximativ 10 milioane de euro.

Este vorba despre mult aşteptata arenă din Târgovişte. Lucrările aici au început în iunie 2019, când vechiul stadion a fost dărâmat.

Noua arenă din Târgovişte ar fi trebuit deja să fie gata, dar lucrările au o întârziere de aproximativ un an, mai ales din cauza pandemiei de coronavirus.

Noul stadion din Târgovişte prinde însă contur şi este de aşteptat ca el să fie inaugurat la începutul anului viitor.

Spre deosebire de celelate stadioane noi, aici s-a lucrat mai întâi la suprafaţa de joc, care îndeplineşte deja toate condiţiile pentru un meci de fotbal, din Liga 1.

Stâlpii de nocturnă sunt deja în picioare şi acum se lucrează la tribune şi peluze. De altfel, au fost deja montate scaune pe câteva sectoare din stadion.

Noua arenă din Târgovişte va avea 8.200 de locuri şi 4.200 dintre ele vor fi acoperite. Investiţia totală se ridică la aproximativ 10 milioane de euro, bani asiguraţi de autorităţile locale.

E o investiţie de vreo 10 milioane de euro, susţinută de Primăria Târgovişte. Sunt primele investiţii majore din ultimii 50 de ani. Eu sper ca până la finalul acestui an să avem un stadion nou la Târgovişte. Tribuna nouă va fi acoperită", a declarat Cristian Stan, primarul din Târgovişte, într-un interviu acordat în primăvara acestui an.

Lucrările de construcţie sunt efectuate de aceeşi firmă care a lucrat şi la noua arenă a lui Sepsi Sfântu Gheorghe, stadion inaugurat în această toamnă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stadion targoviste 

viewscnt
Articole similare