Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un stadion superb de nivel european! FCSB poate juca pe noua arenă. Variantă de avarie pentru Gigi Becali

Încă un stadion superb de nivel european! FCSB poate juca pe noua arenă. Variantă de avarie pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB e în căutarea unei alternative pentru a-şi juca meciurile considerate acasă, atunci când pe Arena Naţională au loc evenimente care blochează accesul echipei. În lipsa unor soluţii în Bucureşti, Gigi Becali a dus echipa la Giurgiu sau Piteşti, iar acum, la Buzău, se plănuieşte construcţia unui stadion de nivel european.

În perioada următoare, FCSB e nevoită să părăsească, din nou, cel mai mare stadion al ţării. Pe Arena Naţională vor avea loc festivalului Forever Hit şi un concurs de Dota. În ultima conferinţă de presă, antrenorul Edi Iordănescu a oferit informaţii despre momentul în care echipa se va muta, temporar. 

Se construişte încă un stadion modern în România, pe care ar putea juca şi FCSB

Buzău a fost una dintre variantele favorite ale conducerii vicecampioanei, atunci când toate stadioanele din Bucureşti au fost blocate. Nu de puţine ori, oficialii echipei s-au plâns de calitatea gazonului arenelor pe care au jucat, dar, în viitorul apropiat, pot avea la dispoziţie un stadion care să le ofere condiţii mai bune. Pentru FCSB ar fi o variantă de avarie convenabilă, mai ales că a mai jucat la Buzău.

Recent, autorităţile din Buzău şi-au arătat intenţia de a îmbunătăţi infrastructura sportivă din oraş. Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a susţinut că se doreşte construcţia unui stadion de aproximativ 12.000 de locuri, pe care să se dispute meciuri internaţionale şi ale naţionalei.

Şeful CJ va înainta un proiect către Compania Naţională de Investiţii pentru un stadion care să îndeplinească toate condiţiile. El a vorbit şi despre locul în care ar urma să fie construit: "Stadionul din Groapă, cum se chema înainte Balta Plopului din Micro XIV, la CONCAS, acolo a fost un proiect să se construiască un alt stadion. Lucrurile au trenat, s-a schimbat regimul şi aşa mai departe. El are o suprafaţă destul de bună de joc, în locaţia aceea se pot face tribune moderne, cu 12.000 de locuri”, a declarat Neagu. 

Pe actualul stadion din oraş şi-a mai jucat meciurile şi Chindia Târgovişte, care se mută la Ploieşti. În Crâng poate veni şi FCSB, la finalul lunii septembrie, pentru următoarele etape din Liga 1.  

FCSB nu are de gând să-şi construiască un stadion

Oficialul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că Gigi Becali nu plănuieşte să investească într-o nouă "casă" a echipei, din raţiuni financiare. El a susţinut că ar fi o investiţie mare, care nu s-ar justifica şi că banii sunt direcţionaţi către centrul de copii şi juniori. 

Comunicatul oficial al celor de la CSA Steaua, după ce FCSB a solicitat să joace în Ghencea!

 

Afla mai multe despre: buzaustadion nou buzaustadion fcsbfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare