Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Ce a făcut Dan Petrescu în timpul meciului Voluntari - FCSB 2-2. Dezvăluire din hotelul echipei

INCREDIBIL | Ce a făcut Dan Petrescu în timpul meciului Voluntari - FCSB 2-2. Dezvăluire din hotelul echipei

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a avut alte preocupări în timpul partidei dintre FC Voluntari şi FCSB, rezultat care a ajutat-o pe CFR Cluj să câştige un nou titlu.

Cei de la CFR Cluj au primit o veste nesperată de la meciul dintre FC Voluntari şi FCSB. Jucătorii lui Toni Petrea au făcut doar 2-2, un rezultat la care puţini se aşteptau.

În urma acestui scor, CFR Cluj a devenit campioană cu o etapă înainte de final, după ce a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. În cazul în care FCSB învingea, titlul se decidea în ultima etapă, în meciul direct.

Ce a făcut Dan Petrescu în timpul meciului Voluntari - FCSB. Burcă: ”Nu înţelegea ce se întâmplă”

Cei de la CFR Cluj au stat cu sufletul la gură în timpul meciului dintre FC Voluntari şi FCSB. Un rezultat negativ pentru echipa lui Toni Petrea însemna o imensă şansă la un nou titlu pentru CFR Cluj.

Lucru care s-a şi întâmplat. Andrei Burcă a povestit cum el şi colegii săi au urmărit partida din hotelul echipei, unde se aflau în cantonament înainte de meciul cu Universitatea Craiova.

La golul egalizator, Burcă spune că a fost pur şi simplu o explozie de bucurie, care s-a auzit în tot hotelul.

Jucătorii au mers apoi în camera lui Dan Petrescu, pentru a sărbători, însă antrenorul lui CFR Cluj i-a surprins. Andrei Burcă spune că Petrescu fie dorme, fie se uita la alt meci, deoarece a fost surprins să audă că FCSB s-a împiedicat cu FC Voluntari:

”A căzut hotelul la 2-2 şi la sfârşit a căzut hotelul, nebunie. Pe Mister l-am trezit sau se uita la alt meci, nu înţelegea ce se întâmplă”, a povestit Andrei Burcă.

Cu o etapă înainte de final, CFR Cluj a câştigat un nou titlu de campioană după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova. În ultima etapă, campioana României va juca împotriva FCSB-ului, însă diferenţa dintre cele două echipe este de patru puncte.

Pentru Dan Petrescu a fost cel de-al cincilea titlu în Liga 1, patru cu CFR Cluj şi unul cu Unirea Urziceni.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare