Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Indiciul decisiv în privinţa următorului selecţioner? Informaţie de ultim moment despre Adrian Mutu

Indiciul decisiv în privinţa următorului selecţioner? Informaţie de ultim moment despre Adrian Mutu

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a oprit negocierile cu alţi antrenori şi i-a dat timp de gândire tehnicianului lui CFR Cluj, Dan Petrescu, în privinţa postului de selecţioner. Un indiciu de ultim moment a apărut în privinţa lui Adrian Mutu.

Ce face Adrian Mutu pe 11 iunie, când România are meci în Liga Naţiunilor

Vineri, UEFA a anunţat programul naţionalelor implicate în Liga Naţiunilor, competiţie în care România e în Divizia B, grupa 3, alături de Bosnia, Finlanda şi Muntenegru. 

În aceeaşi zi, Adrian Mutu a anunţat primul nume invitat la meciul său de retragere, care are loc pe 11 iunie 2022, ziua în care tricolorii întâlnesc Finlanda, pe teren propriu.  

Ultimele informaţii întăresc faptul că Dan Petrescu ar putea fi noul selecţioner al naţionalei României, după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au mai negociat cu Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu. 

Adrian Mutu s-a regăsit pe lista întocmită de şefii fotbalului românesc, pentru a ocupa locul vacant lăsat de Mirel Rădoi. 

În tot acest timp, preşedintele Cristi Balaj insistă că "Bursucul" nu pleacă de la CFR Cluj în această iarnă. 

Mutu a anunţat primul nume din Team România pentru meciul său de retragere

Fostul internaţional Adrian Mutu a anunţat, vineri, primul nume din Team România pentru meciul său de retragere, programat anul viitor, la Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival 2022.

Primul nume din Team România este Gheorghe Hagi.

“În 11 iunie, voi juca pe Cluj Arena, alături de alte nume mari din fotbalul naţional şi internaţional, într-o întâlnire memorabilă: Team Romania vs World Stars. Vă aştept pe toţi la Cluj-Napoca!”, a menţionat Mutu pe Facebook.

Sports Festival ar fi trebuit să aibă loc în perioada 11-14 iunie 2020, însă de atunci a fost amânat de trei ori din cauza pandemiei de coronavirus. La evenimentul din 2020, Mutu îşi programase meciul de retragere cu invitaţi de marcă, precum Paolo şi Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso şi Sebastien Frey.

Adrian Mutu este şi pe lista lui Kisvarda, din prima ligă a Ungariei, iar presa din ţara vecină a anunţat că mutarea s-ar putea realiza în ianuarie. 

Afla mai multe despre: adrian mutugica hagiselectioner romaniaromania nations leagueromania liga natiunilordan petrescu selectioner romania 

viewscnt
Articole similare