Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Infirmerie” la FCSB după meciul de ieri! Doi jucători au probleme: ”Asta este situaţia!” | EXCLUSIV

”Infirmerie” la FCSB după meciul de ieri! Doi jucători au probleme: ”Asta este situaţia!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League, joi seară, după ce a învins-o pe TSKA 1948 Sofia, acasă, scor 3-2.

Veşti proaste pentru FCSB. Doi jucători au probleme după meciul cu ŢSKA 1948 Sofia

În partida tur, din Bulgaria, FCSB s-a impus cu 1-0. Aşadar, cu 4-2 la general, formaţia antrenată de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League. În turul trei preliminar din Conference League, FCSB va înfrunta una dintre cele mai puternice formaţii din Danemarca, Nordsjaelland.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre victoria obţinută aseară. MM a oferit şi ultimele detalii despre starea lui Alexandru Băluţă şi David Miculescu. 

”Am sperat să terminăm fără accidentări, dar nu am reuşit. Stare jalnică, cel mai prost teren pe care am jucat vreodată, plin de gropi. Băluţă are o problemă... să vedem, are dureri la coaste, în timp ce la Miculescu ori este o problemă musculară, ori ceva la nerv. Am văzut un jucător care a fost star, Djokovic. Primele noastre goluri au fost de manual, de pus în ramă. 

Nu aveam cum să fie joc reuşit din cauza terenului, din cauza arbitrului care a tolerat un joc foarte dur. Şi-au luat masuri la Coman că l-au lovit non-stop, a fost ultra faultat. 

Băluţă, nu ştim, e posibil să iasă 2 săptămâni sau să joace încă din următorul meci. Depinde rezistenţa lui la durere! Asta este situaţia”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Alarmă la FCSB: Alexandru Băluţă, dus la spital după finalul meciului cu ŢSKA 1948 Sofia

Orange Sport a aflat că Alexandru Băluţă a mers la spital după FCSB - ŢSKA 1948 Sofia 3-2, manşa secundă a turului 2 preliminar din Conference League. Jucătorul "roş-albaştrilor" a avut probleme la coaste şi a fost dus la spital pentru a fi spus unei examinări complete din partea medicilor.

Alexandru Băluţă a avut probleme la coaste încă din finalul jocului de pe Arcul de Triumf, când s-a ţinut de zona respectivă, unde a simţit durere, cel mai probabil după contactele dure cu fundaşii lui ŢSKA 1948 care l-au dominat din punct de vedere fizic.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicabăluţăcoman 

viewscnt
Articole similare