Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângerea cu ”U” Cluj l-a adus cu picioarele pe pământ pe Adrian Mititelu. ”Eram convins că batem la 2-3 goluri diferenţă”

Înfrângerea cu ”U” Cluj l-a adus cu picioarele pe pământ pe Adrian Mititelu. ”Eram convins că batem la 2-3 goluri diferenţă”

Superliga

Comentarii

FCU Craiova are un start dezastruos de campionat. Formaţia patronată de Adrian Mititelu a ajuns la trei înfrângeri din tot atâtea posibile şi ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii.

”Leii” lui Dică au fost învinşi pe ”Oblemenco” de Universitatea Cluj la capătul unui meci interzis cardiacilor, scor 3-4. Deşi s-au aflat la conducere de două ori, alb-albaştrii au rămas fără punct în clasament după golurile lui Nistor şi Chipciu din finalul meciului.

Înfrângerea cu ”U” Cluj l-a adus cu picioarele pe pământ pe Adrian Mititelu. ”Eram convins că batem la 2-3 goluri”

La finalul meciului, Adrian Mititelu s-a declarat dezamăgit de jocul defensiv al formaţiei lui Dică şi a punctat că echipa este departe de şi-a propus înainte de startul sezonului.

”Cel mai nebun meci pentru neutri, cel mai rău pentru noi. Nici acum nu mi-am revenit. Eram foarte optimist, nu concepeam să nu câştigăm. Şi uite cum s-a întâmplat nenorocirea. E un început de campionat pe care nu l-am anticipat nici în cele mai negre scenarii. Avem o apărare cu mari probleme, suntem naivi, jucăm prea deschis. Nu e prima dată când se întâmplă asta. Anul trecut ne-a dat Voluntari de două ori câte 3 goluri. Şi îl aveam şi pe Duarte, acum nu îl mai avem.

Am arătat foarte rău, deşi au fost şi momente bune. Au fost unii fotbalişti care şi-au arătat valoarea. Dar degeaba îi ai în teren pe Bauza, Bahassa, Chiţu, Baeten, că vine U Cluj şi te bate acasă. Să sperăm că trecem peste. Dacă nu câştigăm imediat, intrăm în vrie. Bine, suntem deja intraţi în vrie.

Speram altceva, ne-am propus altceva. Deşi programul era greu, eu nu accept că am pierdut acest meci. Eram convins că batem la 2-3 goluri diferenţă. Suntem departe de ceea ce ne-am propus.

Toată echipa e vinovată, dar cred că axul central e principalul vinovat. Şi în poartă, parcă toate mingile au trecut pe lângă Popa. Nu ascund că luăm în calcul să oferim şi alternativa unui copil talentat, dar trebuie să scoatem un jucător important din echipă. Trebuie să ne gândim bine. Nu spun că nu avem încredere în Popa, dar e şi ghinionist”, a declarat Mititelu.

În următoarea etapă, FCU Craiova se va deplasa la Botoşani. Partida va avea loc pe 5 august şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fcu craiovamititelu 

viewscnt
Articole similare