Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus, OUT din Conference League. Fiorentina lui Louis Munteanu, în locul ”Bătrânei Doamne”

Juventus, OUT din Conference League. Fiorentina lui Louis Munteanu, în locul ”Bătrânei Doamne”

Fotbal

Comentarii

UEFA a decis excluderea lui Juventus Torino din ediţia actuală a Conference League, după ce a fost găsită vinovată de încălcarea fair-play-ului financiar.

Ancheta forului european a durat şapte luni, iar Juventus a fost exclusă din Conference League şi amendată cu 20 de milioane de euro.

  • Amenda se poate înjumătăţi, dacă Juventus îşi va regla problemele financiare în următoarele sezoane.

Juventus, exclusă din Conference League

Locul lui Juventus Torino este luat de următoarea clasată din Serie A, Fiorentina, formaţie la care evoluează atacantul român Louis Munteanu.

În Conference League, acolo unde a aruncat-o penalizarea de zece puncte aplicată pentru plusvalenţele fictive şi neregulile la plata salariilor, va merge ocupanta locului imediat următor piemontezilor, adică 8.

Acesta îi oferă acum Fiorentinei, finalista Conference League, accesul în a treia competiţie continentală”, anunţă ”Gazzetta dello Sport”.

Vestea nu este una care să întristeze foarte tare suflarea juventină, deoarece echipa se poate concentra mai bine pe campionat, în încercarea de a prinde un loc în ediţia următoare a Ligii Campionilor, acolo unde sunt banii ”serioşi”.

  • În 2019, o altă formaţie din Italia, AC Milan, a fost exclusă din Europa League, după ce a încălcat fair-play-ul financiar.

Afla mai multe despre: juventusuefaarsenal 

viewscnt
Articole similare