Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitor pentru Dan Petrescu! CFR Cluj îl vrea pe antrenorul despre care Damjan Djokovic a dezvăluit că a fost dat afară de patronul campioanei

Înlocuitor pentru Dan Petrescu! CFR Cluj îl vrea pe antrenorul despre care Damjan Djokovic a dezvăluit că a fost dat afară de patronul campioanei

CFR Cluj

Comentarii

Conducerea lui CFR Cluj ia în calcul o revenire a lui Edward Iordănescu în Gruia, după plecarea lui Dan Petrescu de la echipă. Fiul fostului selecţioner e liber de contract şi a mai lucrat la CFR Cluj în 2018.

CFR Cluj şi Dan Petrescu s-au despărţit pe cale amiabilă în plin sezon, într-o perioadă în care nemulţumirile antrenorului s-au înmulţit. În aceste zile s-au luat în calcul mai multe variante, printre care: Jorge Costa, Adrian Mutu sau Edi Iordănescu. 

Edi Iordănescu poate fi înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Campioana României speră ca "rana" lui Edward Iordănescu să se fi vindecat. În 2018, antrenorul a rezistat doar trei meciuri pe banca lui CFR Cluj. A câştigat Supercupa împotriva Craiovei, 1-0, a remizat în prima etapă a Ligii 1, 1-1, cu FC Botoşani şi a pierdut, 0-1, în turul II al Ligii Campionilor cu Malmo.

De altfel, înfrângerea cu nordicii i-a fost fatală lui Edi Iordănescu. În urma acelui meci din turul doi preliminar Champions League, antrenorul a fost îndepărtat de conducere. 

La doi ani distanţă, Edi Iordănescu e chemat în Gruia de conducere, pentru a duce mai departe munca lui Dan Petrescu. 

Edward Iordănescu a fost dat afară de la CFR Cluj, susţine Damjan Djokovic

La începutul acestui an, mijlocaşul lui CFR Cluj, Damjan Djokovic, a povestit ce s-a întâmplat la meciul cu Malmo, cu Edi Iordănescu pe banca tehnică.

„În prima repriză, am primit un gol. Patronul l-a sunat pe team manager <<Portarul (n.r. – Giedrius Arlauskis) trebuie schimbat>>. Antrenorul a refuzat”, a susţinut croatul, care a a dezvăluit şi răspunsul venit prin telefon “<<Bine. Atunci vei fi dat afară după a doua repriză>>. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut şi a trebuit să plece”, a adăugat Damjan Djokovic pentru ad.nl.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu cfr clujedi iordanescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare