Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Întâi Rapidist. Apoi fotbalist. Părinte şi prieten". Mesaj lacrimogen primit de Cristi Săpunaru după retragerea de la echipa naţională

"Întâi Rapidist. Apoi fotbalist. Părinte şi prieten". Mesaj lacrimogen primit de Cristi Săpunaru după retragerea de la echipa naţională
Comentarii

Vestea retragerii lui Cristian Săpunaru de la echipa naţională de fotbal a României a suprins pe multă lume. Pe unii chiar i-a întristat. Este şi cazul lui Alex Ioniţă, cel care deplânge alegerea pe care a făcut-o fostul său coleg de la Astra şi Rapid.

Cristian Săpunaru şi Alexandru Ioniţă au împărţit vestiarul atât la Rapid cât şi la Astra Giurgiu, dar şansele ca cei doi să mai fie colegi sunt foarte mici. Mijlocaşul Craiovei şi-ar fi dorit probabil să joace alături de Săpunaru şi la echipa naţională, da acest lucru nu va mai putea fi posibil.

La vârsta de 35 de ani, fundaşul lui Denizlispor, care are în palmares Cupa UEFA alături de FC Porto a luat decizia de a nu mai juca sub tricolor. 

 

"Cristi. Întâi Rapidist. Apoi fotbalist. Părinte şi prieten. Dar mai ales tricolor. Pentru ca ştiu cât a însemnat tricoul naţionale pentru tine, las acest mesaj. Pentru ca ştiu influenţa ta in teren, având onoarea sa joc cu tine, afirm in cunoştinţa de cauză ca o sa lipseşti. Nu numai mie, ci fotbalului Românesc. Îţi urez bafta, căpitane!" , a scris Alexandru Ioniţă pe contul său oficial de Instagram.

 

 

Afla mai multe despre: ionitarapidechipa nationalasapunaru 

viewscnt
Articole similare