Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire de gradul zero! Şefii lui Dinamo l-au chemat la negocieri, deşi mutarea părea imposibilă

Întâlnire de gradul zero! Şefii lui Dinamo l-au chemat la negocieri, deşi mutarea părea imposibilă

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu s-a despărţit ieri de Sepsi, însă antrenorul în vârstă de 52 de ani nu duce lipsă de oferte.

S-a înşelat Dioszegi?! Ciobotariu, pe lista lui Dinamo

Din informaţiile GSP.ro, Liviu Ciobotariu se va întâlni în decursul acestei zile cu oficialii lui Dinamo pentru a discuta detaliile unei posibile reveniri pe banca alb-roşiilor. Astfel, fostul component al ”Generaţiei de Aur” şi-ar putea începe începe al doilea mandat ca antrenor al ”câinilor” chiar împotriva lui Sepsi. Partida este programată luni, pe 4 decembrie, de 20:00, şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Ieri, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orangesport.ro, Laszlo Dioszegi a dezvăluit culisele plecării lui Ciobotariu de la Sepsi şi a garantat că tehnicianul nu va reveni la Dinamo.

”(n.r. Credeţi că Liviu Ciobotariu va ajunge la Dinamo?) Mai mult decât sigur nu o să meargă acolo", a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Orangesport.ro. 

”Ciobi” a plecat de la Sepsi, iar conducerea a vorbit liber despre antrenor

Conducerea lui Sepsi a crezut că Liviu Ciobotariu încă poate redresa situaţia, dar totul a devenit clar după înfrângerea cu FCU Craiova 1948, scor 2-1. Liviu Ciobotariu a rămas în relaţii bune cu conducătorii echipei, iar Attila Hadnagy a spus că antrenorul îşi va găsi cu siguranţă un nou angajament. 

"Este o zi tristă, că am lucrat cu oameni minunaţi. Şi profesional, şi uman. Pot să zic că Ciobi îşi găseşte repede echipă 100%, că este un antrenor foarte bun, cu un caracter deosebit. Îmi pare rău că n-a reuşit la noi. În primele luni am reuşit, am câştigat Supercupa, am avut un parcurs superb în Conference League, apoi s-a stricat ceva şi nu prea s-a putut regla, din păcate. 

Asta a pus capac, meciul de la Craiova. Nu doar că am pierdut, dar şi jocul lamentabil, cum au jucat băieţii... Patronul s-a gândit să schimbăm ceva. 

Am avut colaborare bună şi cu alţi antrenor, cu domnul Bergodi, cu Leo Grozavu. Am avut antrenori cu care am lucrat foarte bine, dar cu Ciobi cred că m-am înţeles cel mai bine. Cum am zis, îmi pare foarte rău că a trebuit să ne despărţim aşa de repede. 

Obiectivul rămâne acelaşi, intrarea în play-off", a declarat Attila Hadnagy, pentru Orangesport.ro.

Sepsi se pregăteşte să instaleze un antrenor german, fost selecţioner al Ungariei şi antrenor secund la Borussia Dortmund.  

Afla mai multe despre: dinamosuperligăliviu ciobotariusepsi 

viewscnt
Articole similare