Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU EXCLUSIV | Patronul lui Sepsi neagă că ar avea sprijinul financiar al Ungariei: "Echipa mare nu are nicio legătură cu guvernul maghiar". Ce buget va avea clubul în sezonul viitor

INTERVIU EXCLUSIV | Patronul lui Sepsi neagă că ar avea sprijinul financiar al Ungariei: "Echipa mare nu are nicio legătură cu guvernul maghiar". Ce buget va avea clubul în sezonul viitor
Comentarii

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, neagă că echipa din Liga 1 ar avea sprijinul financiar al Ungariei. Guvernul din Ungaria a ajutat-o pe Sepsi doar prin construcţia noului stadion, în valoare de 15 milioane de euro, susţine Dioszegi.

Dioszegi a precizat că Sepsi va avea un buget cuprins între cinci şi şase milioane de euro, în sezonul viitor, apoi a negat sprijinul financiar al Ungariei.

"Buget mare-mare nu o să avem, o să avem un buget mijlociu, în jur de 5-6 milioane de euro. E un buget bun. Eu spun că dacă anul viitor vom reuşi să ajungem în primele şase, ar fi suficient. (n.r. - dacă îşi propun titlul) Nu, în niciun caz. Dacă nu ai minimum 10 milioane (n.r. - de euro), nu ai cum să visezi la titlu. Eu rămân cu picioarele pe pământ, titlul este aproape nerealizabil pentru noi.

Echipa mare nu are nicio legătură cu guvernul maghiar. Stadionul, infrastructura este ajutor de la ei. Toţi banii sunt numai şi numai pentru stadion, echipa mare nu are nicio legătură cu banii Ungariei", a declarat Lazlo Dioszegi, pentru Telekom Sport.

Marele vis al patronului lui Sepsi

Patronul lui Sepsi a mărturisit că marele său vis este să joace în Europa League, lucru care s-ar putea întâmpla în cazul în care formaţia din Sfântu Gheorghe va câştiga Cupa României. Sepsi a câştigat cu 5-1 prima manşă a semifinalei cu Poli Iaşi şi este ca şi calificată în finala competiţiei, acolo unde ar putea să o întâlnească pe FCSB, care a trecut cu 3-0 de Dinamo.

"Totul ar însemna, e visul meu. Am visul să jucăm măcar un meci în Europa League... Dar este mai important să ne îndepărtăm de retrogradare. (n.r. - dacă îi este teamă de finala cu FCSB) Nu, pentru noi oricum este o sărbătoare, orice se întâmplă. Nu ne gândim cu cine jucăm, o să jucăm cu inima şi mingea e rotundă", a mai spus Laszlo Dioszegi.

Academica Clinceni a învins Sepsi, scor 1-0, în Liga 1. "Echipa nu a jucat, pot să spun cu mâna pe inimă, nimic"

Laszlo Dioszegi s-a declarat dezamăgit de echipa sa, care a fost învinsă de Academica Clinceni, miercuri, cu scorul de 1-0.

"Din păcate, putem să spunem că am ajuns aproape de retrogradare. Suntem foarte aproape, câteva puncte, deci de acum încolo nu putem să mai facem greşelile pe care le-am făcut astăzi.

Echipa nu a jucat, pot să spun cu mâna pe inimă, nimic. Aşteptările au fost mari, dar echipa nu a jucat nimic.

E foarte greu din trei în trei zile. Ar trebui să mai avem încă 4-5 jucători să ne permitem să jucăm din trei în trei zile. Plus şi căldura sufocantă.... Dar noi nu suntem genul care dă vina pe căldură. Nu am jucat nimic şi ăsta e adevărul.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare