Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Dan Petrescu: ”Dacă aş şti, aş antrena pe Real Madrid”

Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Dan Petrescu: ”Dacă aş şti, aş antrena pe Real Madrid”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a primit la conferinţa de presă o întrebare la care n-a ştiut să răspundă.

CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Rapid, însă Dan Petrescu a fost foarte nervos după meci. Antrenorul campioanei României le-a reproşat jucătoilor jocul slab din repriza a doua.

CFR Cluj a dominat categoric prima parte a derby-ului, însă în repriza a doua s-a lăsat dominată de Rapid.

Ce întrebare l-a pus în dificultate pe Dan Petrescu

Jucătorii lui CFR Cluj au făcut o primă repriză foarte bună, au intrat cu 1-0 la pauză şi totul ducea înspre o nouă victorie a campioanei României.

Însă, în partea a doua, CFR Cluj a jucat mult mai slab. Cei de la Rapid au intrat mult mai energic, au reuşit să egaleze şi au avut câteva ocazii mari. Mai mult, puteau obţine şi un penalty, în minutul 52.

Până la urmă, Deac a marcat golul victoriei, în minutul 84, dar Dan Petrescu a fost un munte de nervi la finalul meciului. Fostul fundaş al lui Chelsea le-a reproşat jucătorilor jocul slab din repriza a doua.

Întrebat despre motivele pentru care echipa a căzut în partea a doua, Dan Petrescu a fost pus în dificultate.

Antrenorul lui CFR Cluj spune că n-a reuşit să înţeleagă motivul pentru care jucătorii săi au intrat atât de slab în repriza a doua.

Printre altele, Dan Petrescu a recunoscut şi că la pauză se transformă într-un adevărat uragan, dar spune că acum a fost calm şi crede că din această cauză a intervenit relaxarea:

”(Prima repriză aţi încheiat-o cu 7-0 ocazii de gol, 6-0 şuturi pe poartă, 6-1 la cornere... Ce s-a întâmplat în repriza a doua?) Dacă aş sti, aş fi magician şi aş antrena pe Real Madrid.

Înseamnă că nu sunt bun la pauză, n-am făcut ce trebuie, pentru că am fost foarte calm la pauză, pentru că echipa a jucat foarte bine. Poate trebuia să fac ca deobicei şi să sparg ceva pe acolo.

În play-off trebuie să câştigăm puncte aşa dramatic, dacă jucăm aşa în play-off, zero (n.r. arată zero) zece meciuri, zero puncte”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare