Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investitor nou la Dinamo! Un partener urmează să ofere sprijin financiar clubului: ”Există inters din partea mea şi din partea conducerii”

Investitor nou la Dinamo! Un partener urmează să ofere sprijin financiar clubului: ”Există inters din partea mea şi din partea conducerii”
Comentarii

Dinamo este aproape de a primi o investiţie importantă din partea unuia dintre partenerii echipei, Smile Center.

Smile Center, o clinică dentară din zona Barbu Văcărescu, este sponsor şi partener al lui Dinamo încă din 2021.

Mulţumit de cum au decurs lucrurile până acum, Claudiu Ciolan, managerul clinicii, a decis că vrea să investească şi mai mult la Dinamo.

Aşadar, Smile Center este în discuţii cu conducerea din Ştefan cel Mare pentru a prelungi parteneriatul şi a extinde sponsorizarea, prin a prelua cheltuielile pentru formaţia secundă a lui Dinamo.

Satelitul ”câinilor” este important pentru club, iar costurile sale nu sunt mici, astfel că preluarea costurilor de către o altă firmă ar fi mai mult decât benefic pentru Dinamo.

Claudiu Ciolan a dezvăluit că se află în discuţii cu conducerea din Ştefan cel Mare şi că există interes din partea ambelor părţi.

Totuşi, din pricina insolvenţei, procesul are să fie unul mai de durată, însă atât Dinamo, cât şi cei de la Smile Center vor să efectueze mutarea.

Ciolan a dezvăluit că deja plănuieşte discuţii să achizţioneze şi fostul autocar al echipei, deţinut de firmele lui Ionuţ Negoiţă, care îl închiria ”câinilor” cu preţul de 1,04 euro pe kilometru.

Investitor nou la Dinamo

Deocamdată, pentru noul investitor de la Dinamo, formaţia secundă este prioritară, dar ar putea exista şi inters în legătură cu academia în viitor.

Da, în mare parte aş dori să investesc la Dinamo, dar depinde de anumite lucruri, din punct de vedere birocratic.

Există interes din partea mea şi din partea conducerii echipei, dar trebuie să rezolvăm lucrurile birocratice.

Faptul că sunt în insolvenţă împiedică puţin aceste demersuri. Aş vrea să preiau Dinamo II, mai apoi Centrul de Copii şi Juniori.

Vreau să iau şi un autocar, dar momentan suntem în stadiul de discuţii. Investiţia ar însemna cheltuielile unui club de Liga a 3-a, plus autocarul, dar să vedem cum negociem cu dânşii.

Este vorba de fostul autocar al echipei. Sau, în caz că acesta nu este într-o condiţie bună, ne orientăm spre altul. Interes este, dar rămân problemele birocratice”, a declarat Claudiu Ciolan, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare