You are here:

Ionel Ganea, verdict dur despre noul favorit al Federaţiei: „N-a avut rezultate! Ne trebuie alt selecţioner”

Ionel Ganea, verdict dur despre noul favorit al Federaţiei: „N-a avut rezultate! Ne trebuie alt selecţioner”

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu este noul favorit să preia echipa naţională, după ce Gică Hagi a refuzat propunerea lui Răzvan Burleanu.

Ionel Ganea nu este convins de favoritul Federaţiei pentru postul de selecţioner

Fostul fotbalist consideră că plecarea lui Edi Iordănescu afectează continuitatea la echipa naţională, lucru care trebuia împiedicat de Federaţie. În ceea ce priveşte noul favorit pentru postul de selecţioner, Adrian Mutu, Ionel Ganea a avut de asemenea cuvinte dure.

Fostul internaţional este de părere că România are nevoie de un selecţioner cu mai multă experienţă şi care să fi avut şi rezultate în carieră.

„Atunci când e continuitate la echipa naţională cu cineva care a avut rezultate, e şi stabilitate. Dacă a plecat Edi… ce mai putem face? Nu putem face nimic.

(n.r.Ar fi bun Adrian Mutu la naţională?) Adi Mutu nu prea a avut rezultate nici la Rapid, nici la CFR Cluj. Părerea mea este că ne trebuie un antrenor experimentat. Iar Loţi Boloni ar veni doar pe bani foarte mulţi, cred că este un capitol închis”, a spus Ionel Ganea pentru Sportpesurse.ro.

Adrian Mutu, marele favorit pentru postul de selecţioner

Deşi a fost dorit insistent de Federaţia Română de Fotbal, iată că Gică Hagi a refuzat din nou echipa naţională, preferând să continue proiectul său de suflet de la Farul.

Oficialii FRF nu au intrat însă în panică, ba dimpotrivă, caută soluţia cea mai bună în situaţia dată. Din informaţiile Orange Sport, Adrian Mutu este marele favorit să vină la naţionala României şi să continue treaba începută de Edward Iordănescu.

Mutu a colaborat deja cu FRF la echipa României U21 şi îi cunoaşte deja pe unii dintre jucători. De asemenea, cariera sa măreaţă de fotbalist l-ar putea ajuta să se impună foarte repede în rândul jucătorilor.

Dacă va accepta oferta lui Răzvan Burleanu, Adrian Mutu va avea o misiune importantă: calificarea României la Campionatul Mondial din 2026.

Afla mai multe despre: ionel ganeaadrian mutuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare