You are here:

Noul favorit să preia naţionala după refuzul lui Gică Hagi! Burleanu s-a pus repede pe treabă şi are o nouă variantă

Noul favorit să preia naţionala după refuzul lui Gică Hagi! Burleanu s-a pus repede pe treabă şi are o nouă variantă

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu este noul favorit să preia echipa naţională după ce Gică Hagi l-a refuzat pe Răzvan Burleanu.

Pe cine mizează Răzvan Burleanu după refuzul primit din partea lui Gică Hagi

Deşi a fost dorit insistent de Federaţia Română de Fotbal, iată că Gică Hagi a refuzat din nou echipa naţională, preferând să continue proiectul său de suflet de la Farul.

Oficialii FRF nu au intrat însă în panică, ba dimpotrivă, caută soluţia cea mai bună în situaţia dată. Din informaţiile Orange Sport, Adrian Mutu este marele favorit să vină la naţionala României şi să continue treaba începută de Edward Iordănescu.

Mutu a colaborat deja cu FRF la echipa României U21 şi îi cunoaşte deja pe unii dintre jucători. De asemenea, cariera sa măreaţă de fotbalist l-ar putea ajuta să se impună foarte repede în rândul jucătorilor.

Dacă va accepta oferta lui Răzvan Burleanu, Adrian Mutu va avea o misiune importantă: calificarea României la Campionatul Mondial din 2026.

De ce a refuzat Gheroghe Hagi să preia echipa naţională a României

După mai multe discuţii însă, iată că Gică Hagi a refuzat propunerea, nedorind să renunţe la proiectul său de suflet. Astfel, el va rămâne patron şi antrenor la Farul Constanţa şi va încerca să facă din nou performanţe uriaşe alături de clubul său.

În cazul în care ar fi decis să preia naţionala, atunci ar fi trebuit să renunţe atât la postul de antrenor de la Farul, cât şi la poziţia de patron, cel puţin în acte, al clubului din Constanţa.

 

Afla mai multe despre: echipa nationalarazvan burleanufrfgica hagi 

viewscnt
Articole similare