Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea, discurs manifest la adresa arbitrajului din Liga 1 după egalul cu FC U Craiova 1948! ”Realitatea a fost influenţată! Ne-au privat de puncte!”

Ionuţ Badea, discurs manifest la adresa arbitrajului din Liga 1 după egalul cu FC U Craiova 1948! ”Realitatea a fost influenţată! Ne-au privat de puncte!”

UTA

Comentarii

FC U Craiova 1948 a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care oaspeţii au egalat după minutul 90.

La finalul meciului, Ionuţ Badea, antrenorul arădenilor, a acuzat arbitrajul. El spune că lovitura de colţ din care oltenii au dechis scorul nu trebuia să fie acordată. De asemenea, fostul antrenor de la FC Argeş nu a fost mulţumit nici de arbitrajul de la meciul contra lui Dinamo. 

 ”Realitatea a fost influenţată! Ne-au privat de puncte!”

”La cornerul din care Craiova a marcat, nu a existat deloc lovire din partea unui jucător de la UTA. Mai ales că mingea a fost lentă. Sunt foarte mirat cum de nu a văzut acest lucru brigada de arbitri. La fel de mirat am rămas şi la meciul cu Dinamo, unde am avut gol valabil în 11 la 11. Felicit curajul arbitrului să dea 2 oameni afară pe bună dreptate.

UTA este privată de două ori consecutiv de puncte. Sau de momente pe care ar fi putut să le transforme în puncte. Nu sunt deloc mulţumit de acest egal. Puteam să facem mai mult. Această teamă de reuşită pe care înregistrat-o de-a lungul timpului a fost rezolvată, dar se pare că a revenit puţin din nou. Cel puţin în momentul de faţă când am evaluat cum trebuie situaţia lotului, încep să devină inacceptabile.

Cred că ar fi putut câştiga ambele echipe din prisma ocaziilor. Dar realitatea a fost influenţată. UTA a mai avut situaţii de genul acesta şi înainte să ajung aici. Sincer, sper să nu se mai întâmple. Adică sunt chestiuni pe care doar le înregistrăm. Nu suntem genul de club care să ieşim şi să ţipăm foarte tare pentru astfel de situaţii, dar bunul simt şi cultura care ne leagă de istoria clubului ne determină să scoatem în evidenţă aceste lucruri”, a spus Ionuţ Badea, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: uta-badea-craiova 

viewscnt
Articole similare