Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă, acuzaţii grave la adresa centralului Robert Avram după înfrângerea Clinceniului cu Rapid: ”Arbitrul l-a jignit pe Moulin”

Ionuţ Chirilă, acuzaţii grave la adresa centralului Robert Avram după înfrângerea Clinceniului cu Rapid: ”Arbitrul l-a jignit pe Moulin”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a pierdut confruntarea cu Rapid, scor 2-3, şi a rămas fără nici victorie la finalul turului sezonului regular.

Academica Cliceni pare victimă sigură în lupta cu retrogradarea. După 15 etape, ilfovenii au doar patru puncte şi nicio victorie şi sunt în real pericol de a cădea în Liga 2 la finalul stagiunii.

La meciul cu Rapid, Academica a condus cu 1-0, iar apoi cu 2-1, însă tot a pierdut confruntarea. Clinceni a beneficiat de un penalty, iar giuleştenii de două, la debutul centralului Robert Avram în Liga 1.

Aflat la prima partidă din primul eşalon, arbitrul nu a lăsat o impresie bună. Avram a uitat să mai arate cartonaşe galbene şi nu le-ar fi vorbit cu respect jucătorilor, susţine Ionuţ Chirilă.

Tehnicianul celor de la Clinceni a dezvăluit că centralul l-ar fi jignit pe Thibaut Moulin, iar francezul ar fi fost foarte deranjat de cele auzite.

Ionuţ Chirilă, acuzaţii grave la adresa centralului Robert Avram după înfrângerea Clinceniului cu Rapid

Arbitrajul a fost de măcelar. Eu le-am interzis jucătorilor mei să protesteze, să discute cu arbitrul. Moulin, un băiat educat, francez, care a jucat la un nivel foarte înalt, mi-a spus:

«Dacă arbitrul mă jigneşte, nu pot să tac». Aşa mi-a spus Moulin, că arbitrul l-a jingit şi din cauza asta a răspuns! I-am spus: «Indiferent ce se întâmplă, nu ai voie să răspunzi, trebuie să fii inteligent».

S-a întâmplat ceva cu siguranţă acolo, din moment ce un jucător cu educaţia şi caracterul lui a răbufnit în felul ăsta. A spus că i-a răspuns arbitrului pentru că nu suportă ca el sau familia lui să fie jigniţi”, a declarat Ionuţ Chirilă, pentru gsp.ro.

Duelul dintre Clinceni şi Rapid a fost primul pentru Robet Avram, central de 33 de ani. În trecut, acesta a mai arbitrat partide din Liga 2, Cupa României sau Liga 1 feminin.

De cealaltă parte, Thibaut Moulin este un fotbalist de 31 de ani cu apariţii pentru naţionala U21 a Franţei, care a mai trecut pe la echipe precum SM Caen, PAOK, Legia Vaşovia sau Ankaragucu.

Afla mai multe despre: academica clinceni 

viewscnt
Articole similare