Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă o avertizează pe Dinamo înainte de startul Superligii. ”Să lase puţin entuziasmul”

Ionuţ Chirilă o avertizează pe Dinamo înainte de startul Superligii. ”Să lase puţin entuziasmul”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Chirilă a comentat situaţia lui Dinamo, echipă ce a promovat în Superligă la doar un an de la prima retrogradare din istoria clubului.

Fostul antrenor al Concordiei Chiajna a criticat la ProSport Live, fluctuaţiile din ultimele meciuri ale ”câinilor”. Chirilă este e părere că, jucătorii lui Ovidiu Burcă ar trebui să revină cu picioarele pe pământ înainte de startul Superligii. 

Ionuţ Chirilă o avertizează pe Dinamo înainte de startul Superligii. ”Să lase puţin entuziasmul”

”Să vedem ce se întâmplă. Dacă iei 7 de la Iaşi în două meciuri, după aia dai 6 unei echipe de Liga 1 (n.r. despre turul barajului cu FC Argeş), care în minutul 55 te conduce cu 4-1 (n.r. la retur), sunt nişte sincope care nu trebuie să mai existe la nivelul Ligii 1.

Dacă nu ai continuitate într-un joc de nota 7,8, nu poţi să rezişti în Liga 1. Dinamo ar trebui să înceapă să se gândească întâi la părţile negative şi să lase puţin entuziasmul, e foarte bun entuziasmul, două zile, trei.

Va trebui să subziste din drepturi de televiziune, din vânzarea a doi jucători (pe an) şi să facă o echipă cu media de vârstă 22-23 de ani, care să joace patru ani împreună, să aibă un ciclu şi să facă din nou performanţă. Să vedem cine va reuşi chestia asta”, a declarat Ionuţ Chirilă pentru ProSport.

Ionuţ Chirilă este liber de contract din 2021, după despărţirea de Academica Clinceni. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe ASA Târgu Mureş, Poli Iaşi, Concordia Chiajna, UTA, Jiul Petroşani, Unirea Focşani şi Electromagnetica Bucureşti.

Preşedintele lui Dinamo a lămurit problema sistemului VAR pe ”Arcul de Triumf”. ”Nu avem altă variantă”

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea implementării arbitrajului video pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, arenă ce îi va găzdui pe alb-roşii în sezonul următor, cel puţin în prima lună de la startul campionatului. Dinamo a anunţat preţul abonamentelor pentru sezonul 2023-2024, iar discountul pentru suporterii din afara ţării este o premieră.  Fanii ”câinilor” din Diaspora vor avea posibilitatea să îşi achiziţioneze abonamente cu o reducere de 25 la sută faţă de preţul normal, la meciurile de pe Arena Naţională.

”Tehnologia VAR se instalează, este un cost, dar nu avem altă variantă.  Eu ştiu că se poate instala, dar nu sunt vreun specialist. Ne dorim să avem parte de sprijinul suporterilor şi ne dorim să facem o emulaţie. (n.r. În mod realist, câte abonamente speraţi să vindeţi?) Este greu să facem calcule, pentru că nu venim pe o prognoză. Venim pe o situaţie absolut nouă şi nu avem cum să facem calcule pentru că nu avem cu ce compara. 

(n.r. despre abonamentele pentru Diaspora) Am văzut că e un curent la Dinamo şi tocmai pentru că suporterii în trecut au ajutat clubul, am zis să păstrăm această linie. Noi l-am făcut mai mult pentru a arăta cât de iubită este Dinamo în afara ţării”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport.

 
 
 

Afla mai multe despre: dinamoionuţ chirilă 

viewscnt
Articole similare