Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Dinamo a lămurit problema sistemului VAR pe ”Arcul de Triumf”. ”Nu avem altă variantă” | EXCLUSIV

Preşedintele lui Dinamo a lămurit problema sistemului VAR pe ”Arcul de Triumf”. ”Nu avem altă variantă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea implementării arbitrajului video pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, arenă ce îi va găzdui pe alb-roşii în sezonul următor, cel puţin în prima lună de la startul campionatului.

Până în acest moment, ”Arcul de Triumf” nu a găzduit nicio partidă din Superligă, ceea ce îmseamnă că echipa lui Ovidiu Burcă va fi prima care va juca o partidă în primul eşalon, pe arena din Sectorul 1.

Preşedintele lui Dinamo a lămurit problema sistemului VAR pe ”Arcul de Triumf”. ”Nu avem altă variantă”

Dinamo a anunţat preţul abonamentelor pentru sezonul 2023-2024, iar discountul pentru suporterii din afara ţării este o premieră.  Fanii ”câinilor” din Diaspora vor avea posibilitatea să îşi achiziţioneze abonamente cu o reducere de 25 la sută faţă de preţul normal, la meciurile de pe Arena Naţională.

”Tehnologia VAR se instalează, este un cost, dar nu avem altă variantă.  Eu ştiu că se poate instala, dar nu sunt vreun specialist. Ne dorim să avem parte de sprijinul suporterilor şi ne dorim să facem o emulaţie. (n.r. În mod realist, câte abonamente speraţi să vindeţi?) Este greu să facem calcule, pentru că nu venim pe o prognoză. Venim pe o situaţie absolut nouă şi nu avem cum să facem calcule pentru că nu avem cu ce compara. 

(n.r. despre abonamentele pentru Diaspora) Am văzut că e un curent la Dinamo şi tocmai pentru că suporterii în trecut au ajutat clubul, am zis să păstrăm această linie. Noi l-am făcut mai mult pentru a arăta cât de iubită este Dinamo în afara ţării”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamoandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare